Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 gloCorrective kit – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Okategoriserade

gloCorrective kit


I skolan fick vi lära oss mycket om hur man dämpar olika problem som te x rosacea, acne, blåa ringar osv med olika färger och då använde vi oss mycket att MUS Cover All Mix concealer. Så fort vi gick ut så la jag ner användandet och slängde burken i papperskorgen. Varför då undrar ni? Jo för den concealern blev för torr och för kakig på ansiktet och man ska inte ens prata om att sminka en lite torrare modell med den. Jag ryser bara jag tänker tanken. Men så fick jag denna lilla dosa av söta Camilla igår för att testa och jaa jag blev frälst.

Det är en krämig och återfuktade concealer i 4 färger, GUL, MINT, LAVENDEL, och NEUTRAL.

Den neutrala färgen använder man att jämna till och blanda ut de andra 3 färgerna för att få ett så naturligt resultat som möjligt.

YELLOW: Döljer rödhet, rosa hud, ytliga blodkärl, finnar osv.

LAVENDEL: döljer gula, gröna och grå blåmärken, används för att få gråbleka hudtoner att se piggare ut samt under ögonen på mörkare hudtoner.

MINT: Dölj rödhet från väldigt röda finnar, rosacea och ärr.

Jag har en ganska bra dag idag och är inte riktigt så blå under ögonen som jag brukar vara men ni kan se lite skillnad iallafall på bilden under. Jag applicerade nu lite av yellow och neutral och paff så försvann det mörka under ögonen. Det son jag älskar med den är att den känns väldigt mjuk och åtefuktande under ögonen. Den ska egentlingen användas under foundation men jag har testat nu utan för att dölja alla möjliga skavanker på huden och den funkar hur bra som helst.


Ni kan läsa med om Glo Corrective kit samt hitta inköpsställen på www.cosmedic.se

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “gloCorrective kit”

 1. Linda skriver:

  Åh Camilla var på jobbet för ett tag sen och visade lite nyheter 🙂 jag blev riktigt sugen på dn paletten 🙂

 2. Omygloss skriver:

  Spännande! Blir himla sugen. Har 20% rabatt på grand som går ut sista april. Kanske ska slå till, hehe. Jag förstår dock inte helt hur man ska veta när man ska använda gul och när man ska använda mint.

  • Tanci skriver:

   heej Lisa. Ja det tycker jag absolut att du ska göra. Glöm inte att kika först på ”pressed base” för de kan jag inte leva utan. Så om du ska köpa nåt köp deeen!

  • Tanci skriver:

   Förresten angående skillnaden mellan mint o gul. Gul kan man köra när man har bara lätt rodnad och mint kan köras när man är riiiktig rödflammig. Så då kör med först mint och sen kan du dutta på lite neutral.

 3. Josse skriver:

  Har varit nyfiken på denna och nu blev jag bara mer intresserad:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *