Bästa arbetskamraterna

Första gången jag hörde om Mason Pearson borstarna tror jag var i en intervju med VOGUEs skönhetsredaktör och sedan dess så har de två magiska orden uttalats just av skönhetsproffs och it folk i skönhetsvärlden. Jag har dreglat över dem i ca 4 år men just pg a av prislappen så har jag bara ”fönstershoppat” och suckat då och då i hopp om att de någon gång kommer vara så mycket pengar över att man har råd att pröjsa ca 1000 spänn för en hårborste. Igår var jag och tjejerna från jobbet på lunch och då fick jag min tidiga pre wedding gift. DET VAR EN ROSA MASON PEARSON B3. Jag är i EXTAS! Har jag inte världens bästa arbetskamrater eller vad??? :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 reaktion på “Bästa arbetskamraterna

  1. Hihi…. Det är du värd x 10000000! Att få se din min när du såg var det var var värt alla pengar i världen sötnos. :) Oslagbart :D KRAM!!!!

  2. Pingback: Mason Pearson nu på Eleven.se | Beauty By Tanci

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>