Beauty By Tanci

Makeupartist

Bästa arbetskamraterna

Första gången jag hörde om Mason Pearson borstarna tror jag var i en intervju med VOGUEs skönhetsredaktör och sedan dess så har de två magiska orden uttalats just av skönhetsproffs och it folk i skönhetsvärlden. Jag har dreglat över dem i ca 4 år men just pg a av prislappen så har jag bara ”fönstershoppat” och suckat då och då i hopp om att de någon gång kommer vara så mycket pengar över att man har råd att pröjsa ca 1000 spänn för en hårborste. Igår var jag och tjejerna från jobbet på lunch och då fick jag min tidiga pre wedding gift. DET VAR EN ROSA MASON PEARSON B3. Jag är i EXTAS! Har jag inte världens bästa arbetskamrater eller vad??? :).

0
11 Discussions on
“Bästa arbetskamraterna”

Leave A Comment

Your email address will not be published.