Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Diorskin Nude Foundation – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Diorskin Nude Foundation


Dior har för mig alltid stått för lyx och bara av att hålla i foundationflaskan blir man sprallig. Jag slet upp förpackningen blixtsnabbt, tog av mig sminket för att applicera denna nya goding och vilken besvikelse när jag såg att den var för mörk. Hade den varit bara 1 nyans för mörk hade det gått men nu är det kanske 3 nyanser( min var 030 medium beige) vilket innebär att jag har lite svårt att testa den ordentligt. Men jag har haft den på här hemma och den känns riktigt härlig på ansiktet. Superbra täckning, återfukar rejält (passar nog bäst till de med normal/torr hy) och ger otrolig lyster till huden.

Kommer definitivt att spana in en ljusare nyans nästa gång jag är i stan.

Diorskin Nude Foundation finns bl a på Kicks och kostar 495 SEK.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “Diorskin Nude Foundation”

 1. Jenna skriver:

  Min absoluta favoritfoundation ever. =)

 2. Jenna skriver:

  Du får säkert lite solbränna snart så då kommer den att passa perfekt. =)

  Jag vet redan nu att den dag jag gifter mig så kommer jag att ha den Diorskin Nude som bas.
  Den är perfektion för mig! =)

  • Tanci skriver:

   🙂 de hoppas jag hihi. Jag har solat 1 gång men det blir nog 3 till innan bröllopet. Så att jag inte är vitare än klänningen haha

 3. beautylana skriver:

  Vad synd! Var det ditt misstag eller någon i butiken rekommenderade färgen?

  • Tanci skriver:

   Jag vet inte men jag kan inte tänka mig att det ska bli så tjocka slingor när det är mening att få ”glitter i håret”. Men det kanske är olika från person till person hur starkt resultat de vill ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *