Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Flamboyage – Beauty By Tanci
Hår

Flamboyage


Jag var på salong Ask & Embla och gjorde en sk flamboyage med Davines patenterade teknik som innebär att man i stället för att göra vanliga slingor, lyfter upp enstaka hårstrån med Davines tejpremsor och bara färgar dem. Då får man ett sk skimmer i håret i stället för vanliga slingor. Ni ser före bilden under. Mitt hår var ganska urtvättat och rödaktigt.

Här under ser ni efter en färgning med Flamboyage.

Slingorna blev väldigt fina och det som jag älskar med metoden är att det är verkligen enstaka hårstrån som har ljusats upp. Och hade det varit så i hela håret så hade jag varit övernöjd, men frisören tog 3 st lite tjockare slingor (förstår inte varför) vilket jag inte alls gillar och då de är ganska ljusa ser det konstigt ut. Eller kanske inte konstigt men absolut inte det som jag har tänkt mig. Ni ser ju en av de tjocka ljusa slingorna på efter bilden. Hade de kanske varit lite mörkare och matchat min hårfärg så hade jag nog behållt det. Men jag ska tona över allt just för att jag vill ha en jämn färg på bröllopet. Men annars är detta ett riktigt bra färgningsystem och jag som var rädd för vanliga slingor (att bli randig) kommer definitivt kika på detta igen.

Flamboyage behandlingen finns på salong Ask & Embla som finns i Haga i Göteborg Tfn: 031-13 86 10. Behandlingen kostar från 1800 kr beroende på hårlängd. P.s glöm inte att säga till innan om ni bara vill ha ”skimret” och inte de tjockare slingorna.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Flamboyage”

  1. beautylana skriver:

    Jätte snyggt hår! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *