Hår

Gul, gulare, gulast!

För några månader sedan fick jag ett pressutskick med blond hårfärg från Schwarzkopf och jag blev överlycklig när jag såg att det stod att det var en ny ”anti yellow” teknik. Mamma är blond och jag vet att hon HATAR att ha gula nyanser i håret så jag rusade dit för att färga över hennes utväxt samt jämna ut hela håret.

Såhär står det bl a;

”Dessutom tillkommer en innovativ efterbehandling som effektivt och skonsamt tar bort alla nyanser av gult eller orange med hjälp av blåa pigment.”

 

Efter färgningen så var hennes hår kycklinggult/orange :(. jag har faktiskt aldrig sett så gult hår innan som med denna hårfärg. Inpackningen hjälpte inte alls och hon öste på rejält sedan med hennes silverschampo för att försöka rädda det men det hjälpte inte så mycket.

HÄR är en till grym bloggerska som har testat hårfärgen och fick samma resultat.

Så för er som INTE vill ha gult i håret…undvik denna färg.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

5 svar till “Gul, gulare, gulast!”

 1. Lotta skriver:

  Inte roligt alls!
  Kan tipsa om att Depend har färgad läggningsvätska, silver men även pärlgrå. Jag har också blandat med vatten och haft på sprayflaska, man får vara försiktig bara så man inte färgar kläder. Den pärlgrå är mörkare och gråare. För säkerhets skull kanske bättre med silver? Och använda som den är. Ett par gånger med den och det borde vara bra!
  Depend finns på vissa ställen, tex färgaffärer, men det borde man kunna googla fram.
  Lycka Till!

 2. Karin Widén skriver:

  Men vad tänkte man liksom…. iiiih

 3. […] även före- och efterbilder hos Tanja. Dela det här:DelaTwitterFacebookGillaGillaBli först att gilla Det här inlägget postades i […]

 4. Aidas Make Up skriver:

  Nej men stackars mamma, uuuucsh vad tråkigt när sådant händer! Helst sjukt just att de verkligen går ut med att den tar bort alla nyanser av gult. Bu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *