Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Den tog slut!!! Macadamia Inpackning – Beauty By Tanci
Hår

Den tog slut!!! Macadamia Inpackning

 

Inspirerad av LipGloss Bitchens ”Den tog slut” hakade jag på och listar min andra ”den tog slut produkt” som är Macadamia Deep Repair Masque. HÄR hittar ni den första!

Mitt hår är mellantjockt, lite torrt och väldigt långt. Det betyder att jag måste få maximal reparation men att produkten inte tynger ner håret och inte ser fett och oljigt ut.  Många inpackninga är antingen för lätta och gör inte ett *kit och andra är för tunga. Macademia Deep Repair Masque är PERFEKT. Mitt hår blir som silke och jag kan ändå lätt få upp fin volym. Sen DOFTEN!!! Åh mummaa!!

Finns bla HÄR

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

9 svar till “Den tog slut!!! Macadamia Inpackning”

 1. Lisen skriver:

  Ååå macadamia♥ Hade ett helt sånt stort kit förut, saknar inpackningen varje gång jag står i duschen haha. Dags att beställa hem nytt 🙂

  • Tanci skriver:

   🙂 Ojj jag måste ha missat denna kommentar. Jag vet precis vad du menar…sen den tog slut har jag fleera gånger varit på väg att klicka hem den även om jag har 5-6 andra inpackningar hemma!

 2. Silvia skriver:

  Är nog oxå beroende av denna efter gårdagens första test. Älskar DOFTEN!!!!

 3. beautylana skriver:

  Jag måste nog ta fram ett prov. Det kanske ÄR perfekt? 😛

 4. EllenF skriver:

  Har du testat inpackningen från NASHI ARGAN? Kram

  • Tanci skriver:

   Hej Ellen. Hmm nej det har jag inte faktiskt. Har inte ens hört talas om den. Vart finns den att köpa? ÄR den grym? tynger den ner håret? Kraam

 5. […] läsa en ROS recension på en grym inpackning som jag skrev för några månader sedan så klicka HÄR! This entry was posted in HÅR by Tanci. Bookmark the […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *