Hudvård

Sensai by Kanebo Silky Bronze Soothing After Sun Mask

När jag var i Bali så slarvade jag med solskyddet en dag och blev lite bränd på näsan och på kinderna. Så då beslöt jag mig för att testa den dyyyra after sun masken från Sensai Kanebo (och det fick jag även mannen till att göra)

Masken kommer i engångsförpackningar och den är verkligen dränkt med after sun kräm så man får vara försiktig när man pillar upp den (den är vikt) så att den inte går sönder.

Produktinfo;

”SENSAI SILKY BRONZE SOOTHING AFTER SUN MASK är en unik och lyxig 10 minuters emulsionsmask mot hudåldrande för att stimulera solskadad hud. Den är mättad med en speciell sammansättning som tränger snabbt in i huden. Masken kyler omedelbart ned torr och överhettad hud. Inom 10 minuter återfuktas huden på djupet, dess mjukhet och smidighet återställs och den silkeslena, bronsfärgade solbrännan förhöjs och förlängs. SOOTHING AFTER SUN MASK består av ett ark i 3 lager för att maximera penetreringen av sammansättningen”

Efter 10 minuter så tog jag bort masken (såg även till att gnida duken mot kroppen för att försöka få ut det mesta av de dyra dropparna) och klappade in resterna av produkten i ansiktet. Det röda på näsa och kinder hade faktiskt dämpats rejält och jag behövde absolut ingen kräm efteråt för ansiktet var babylent. Dagen efter var verkligen all rödhet borta så den gjorde ju det den skulle. Men den kostar ju en slant och jag tror att den hade varit mer prisvärd om samma vätska hade kommit i tub som man fick trycka ut och smörja på. Men har man gott om pengar så why not då den funkar bra.

Masken kostar 1089 SEK för 8 st masker (auch) på bla SKINCITY.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *