Ögon

Fin vardagspalett från Clinique

Jag älskar neutrala och jordiga färger till vardags och då passar denna palett från Clinique (Colour Surge Eye Shadow Quad) suveränt. Sen kan man också göra en mörkare sotning med brunt om man vill ha lite mer intensitet.

 Här under ser ni en snabbsminkning som jag har gjort för några månader sen.

Colour Surge Eye Shadow Quad kostar 365 SEK och finns att köpa bla HÄR. (direktlänk). Färgen på denna palett ovan heter ”Teddy Bear”

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

6 svar till “Fin vardagspalett från Clinique”

 1. Linda skriver:

  Så fin 🙂 jag har en som heter pink truffle från clinique. Den är också perfekt till vardags 🙂

 2. Lotta skriver:

  Väldigt snyggt! Fina användbara färger!
  Men jag måste säga att jag gillar läppfärgen också! Kommer du ihåg vad det är?

 3. Natalay skriver:

  Åhh.. suck. Du är alltid så tjusig. 🙂

  • Tanci skriver:

   Heej Natalay. Hihi tack för komplimangen men det är långt ifrån. Jag fixar mig verkligen inte så ofta så därför är de sällan bilder på mig ute på bloggen. Men jag ska försöka bli bättre på de o på att sminka mig o visa makeuper :D. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *