Ögon

Cliniques Quickliner for eyes Intense

 

Cliniques Quickliner for eyes intense är uppskruvbara pennor som beskrivs som superpigmenterade och hålla upp till 12 timmar. Det finns en ”sudd” i andra änden så att du enkelt kan tona ut linjerna och skapa en mjukare finish. Jag har älskat alla tidigare av Cliniques pennor och jag blev verkligen inte besviken med dessa. De är såååå mjuka och intensiva att jag inte kunde sluta kladda med dem på handen. Jag började rita hjärtan och allt möjligt haha.  

Jag testade de snabbt på ögonen och efter 5 timmar så var det läggdags och då var jag tvungen att tvätta av pennan. Så 5 timmar håller de sig garanterat perfekt. Jag ska även testa dem i 12 timmar i framtiden. De två färgerna som jag har på bild ovan heter ”05 Intense Charcoal” och ”07 Intense Ivy” som är den grönare. Rekommenderas starkt till ett köp! Finns bl a på Kicks för 180 kr st.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “Cliniques Quickliner for eyes Intense”

  1. Aidas Make Up skriver:

    ”började rita hjärtan .. ” hahahaha, skrattade högt! Det är så likt mig, jag är precis likadan =) Jag älskar när de har sudd på pennor, extrapoäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *