Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Dermalogica Overnight Repair Serum – Beauty By Tanci
Hudvård

Dermalogica Overnight Repair Serum

Dermalogica Overnight Repair Serum är högkoncentrerat serum som ska verka under tiden man sover. Det ska återställa hudens lyster, mjukhet och spänst samt motverka rynkor och fina linjer.

Innan jag började testa det så läste  jag runt på olika recensioner på nätet och vääldigt många har detta som deras favoritprodukt och som tycker sig se massa resultat. Så detta är första gången som jag önskade att min hy var lite mognare så att jag verkligen kunde testa denna goding och skriva ner precis allt som hände med min hy. Men med mina 26 år blir de svårt att se de utslätande egenskaperna då jag inte har en enda rynka än (tack o lov). Dock så testade jag denna under 3-4 veckor för att känna av konsistansen som är som en väldigt lätt olja som sjunker snabbt in i huden. Den doftar riktigt gott vilket är väldigt positivt då jag trodde att denna skulle vara samma typ av färg, doft och konsistanslösa boostersen som finns i sortimentet. Efter 3-4 veckor så fick jag inte en enda finne av den vilket är ett stort plus (är känslig annars för serum o oljor) samt så hade min hy riktigt fin lyster som jag fick många komplimanger för. Sen gick flaskan vidare till mamma som är 55 och är en perfekt testperson (samt använder deras Age Smart serie flitigt). Efter ca 2 månader så berättade hon om många fina linjer som har dämpats och hur huden har blivit mycket jämnare och fräschare. Hon var alltså SÅLD! Så ja, det är enkelt att bli beroende av denna goding vilket man verkligen ska passa sig för då en liten flaska på 15 ml kostar 729 kr. Smakar det så kostar det! Finns bl a på Skincity.se 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “Dermalogica Overnight Repair Serum”

  1. Malin skriver:

    Denna har jag också vart lite nyfiken på.. Kan ju inte riktigt säga att jag har några direkta rynkor vid 33 års ålder (peppar, peppar haha) men de andra serumen eller boostersen jag prövat från dermalogica har vart så bra en favorit är deras skin renawal booster, den ger inte mig heller några finnar, är också precis som du känslig för serum och oljor..
    Men det där med lyster och jämnare hud kan ju aldrig vara fel, det rycker i shopping tarmen hihi
    Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *