Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 ENI TESTAR: IDUN Mascara GULL – Beauty By Tanci
Makeup

ENI TESTAR: IDUN Mascara GULL

Produktnfo:

Gull passar dig med tunna fransar som vill ha mer volymeffekt utan klumpar. Resultatet blir fylliga och maximerade fransar.

IDUN Minerals mascara är framtagen för dig som har känsliga ögon och med hänsyn till kontaktlinsbärare. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta ekologiska vaxsorter. Den är fria från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride. Namnen på våra mascaror kommer från de fornnordiska orden för metallerna guld och silver.

Jag har testat en av Iduns mascaror och det blev mascaran GULL och jag valde att testa den just pga att jag redan har långa fransar och vill ha mer volym. Ni ser resultatet på bilden! Detta var inget för mig och den får underkänt för den gör mina fransar feta som korvar.

Jag svepte på mascaran max två gånger och tyckte inte alls den var lätt att arbeta med. Den klumpade sig och rent ut sagt ser det ut som om jag har använt upp hela mascaran på fransarna. Om jag måste komma med någon positivt med den, skulle det vara att den lätt går att tvätta bort samt att det är en mineral mascara.

Ja, det var nog allt. Idun har en till mascara som heter Silfri och den är till för de som önskar långa och separata fransar.

 Mascaran finns att köpa hos bl.a. apoteket samt eleven.se och kostar 199 kr

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

5 svar till “ENI TESTAR: IDUN Mascara GULL”

 1. Charlotte skriver:

  Tänk vad olika man tycker! Jag ÄLSKAR Iduns maskara! Tycker det är den bästa jag provat! Har aldrig haft problem med klumpar, och fransarna blir så långa att folk har frågat om jag har lösögonfransar!

  • Tanci skriver:

   Ja verkligen. Jag vet många gånger som jag har älskat en produkt medans andra inte har varit så positiva. Så man får ta alla recensioner med en nypa salt:)

 2. Kristin skriver:

  Första jag tänkte när jag såg bilderna var. Wow, det här är nog en mascara som hon kommer ge bra betyg. Precis sådär vill jag att mina ögonfranskar ska se ut 🙂 Blev väldigt förvånad när du inte alls gillade den, men jag ska absolut prova den. För 199 kr är den nog värd att ge en chans ändå!

 3. Enii skriver:

  Jag vet att vissa blir förvånade över mitt omdöme. Denna mascaran var inget för mig, gillade som sagt inte hur den fick mina fransar att se ut och den kletiga konstistansen. Men jag har även läst bra om den. Så det är olika. Kerstin, om du har möjlighet tycker jag att du ska testa den ändå, för den kanske passar dig bättre. 🙂

 4. Erica skriver:

  Jag älskar deras Silfrmascara! 🙂 Borsten är helt annorlunda däremot. Den är rak, längre och av gummi med piggar på, den bästa jag testat!

  Eftersom jag har långa, mörka och täta ögonfransar naturligt så måste jag alltid vara försiktig när mascaran är helt ny. Jag zickzackar på ett lager och sen borstar jag igenom ögonfransarna med en helt ren mascaraborste direkt efteråt. Det gäller alla märken!
  Kanske kan vara värt att testa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *