Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Glo Minerals ”Magazinen” – Beauty By Tanci
gloMinerals Okategoriserade

Glo Minerals ”Magazinen”

Jag har förut nämnt att jag är sponsrad av mitt absoluta favoritmärke glo minerals (varje makeupartist dröm) och i helgen fick jag dessa ”magasin” av fina Camilla som gör det såå enkelt att ta med allt till plåtningarna. Annars är de ju massa pyttesmå burkar som ska öppnas och hittas så jag tycker att detta är den smartaste uppfinningen som de har kommit på!

Under ser ni alla nyanser av ”pressed ”base”. Min färg just nu är golden medium.

 Alla skuggorna från hela sortimentet.

Alla rouge

När man fäller ihop allt så blir de såhär små;

Jag har även fått många av borstarna som nu ska kompletteras med de som jag har hemma. Imorgon har jag plåtning (med Jenny Blad) och då ska jag hitta på något spännande! Kraam

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “Glo Minerals ”Magazinen””

 1. Jenna skriver:

  Åååå, vilka ljuvliga rouger..!! =)

 2. Lulu skriver:

  Det ser ju riktigt praktiskt ut 😀 FIna färger också =)

 3. Andrea/Slams skriver:

  Zomg! Vill också! ^^ Ser verkligen ut att vara hur härliga som helst!
  Finns förresten dylika att få tag på någonstans?

  • Tanci skriver:

   Japp de kommer att gå o köpa men bara om man är makeupartist och jobbar. Kommer meddela när de e ute. Kram

   • alicia johansen skriver:

    hei, jeg skal bli makeup artist og studerer på face stockholm i bergen.
    jeg lurte på hvor du kan kjøpe det da jeggtrenger dette til kit. jeg kan kjøpe via skolen og får rabatt men når jeg starter for meg selv så vil jeg gjerne ha tilgang til produktet .
    ser at du har publisert dette for en del år siden. og jeg ønsker å kjøpe inn da jeg skal på en oppdrag nå via skolen og mest sannsynlig etter skoleåret nå.

    mvh.
    a.johansen

 4. Fanny skriver:

  Hej!

  Gud så bra bilder, vill ha allt!!!

  Vad heter rouget längst till vänster näst längst upp? Och det på tredje raden från vänster längst upp? Och de fyra ögonskuggorna som går i guld/brunt längst ned till höger? Är det den kvartetten som finns?

  Här ska shoppas!

  Vilken ton på foundation tror du förresten kan passa om jag brukar ha china doll i lily lolo-foundation (neutrala undertoner, ljus hy)? Jag funderar på neutral light eller beige light, men beige light kanske är lite för rosa om man är neutral i undertonerna?

  Stort tack för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *