Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Favoritbloggarna – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Favoritbloggarna

Vissa bloggar går jag in bara när jag har tid och vissa bloggar kikar jag på mer eller mindre varje dag (förutom vid semestertider). De bloggar som jag besöker varje dag är följande;

(klicka på respektive bild för att komma direkt till deras bloggar)

Viola (Killer Colours) skriver enligt mig den snyggaste svenska skönhetsbloggen. Hon är så duktig på att sminka sig själv och bilderna som hon tar på både produkterna och hennes makeuper är så fina och ”rena” att det kunde lätt platsa i en tidning. Hon är nominerad i VR Blog Awards och jag tycker att det är en självklarhet att rösta på henne.

Min favorit makeupartist som är såå kreativ och har ett riktigt spännande liv med massa fräcka uppdrag inom makeupvärlden. Hon är så fin i hennes korta frisyr och stora bryn att varje bild med henne i blir som tagen från Vogue :). Att hon sedan är nära vän och samarbetar ofta med en av mina favoritfotografer (Daniella Midenge) gör detta till bloggen nr 1.

Tinas blogg har jag följt väldigt länge och det var hennes blogg som fick mig från början att starta egen. Hon tar snygga bilder och skriver utförliga och bra recensioner på produkter. Hon har fått ett riktigt hedersuppdrag nu i höst som jurymedlem för Kosmetik Guld och det tycker jag absolut att hon är värd.

Fina Annica är en auktoriserad hudterapeut och skriver en riktigt grym hudvårdsblogg samt är grundare för sveriges snyggaste och bästa hudvårdswebshop. Vill ni läsa om hudvård så är det en blogg ni måste besöka!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Favoritbloggarna”

  1. Tina (Beleza) skriver:

    Tack finaste du. Blir altid lika glad när man får så fina ord från någon, speciellt när det är någon vars blogg jag tycker om och gärna läser själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *