Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Behind the scenes – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Behind the scenes Läppar Okategoriserade

Behind the scenes

Här ser ni en ”behind the scenes” bild från gårdagens plåtning. För basen använde jag som ALLTID Glo Minerals liquid foundation Satin och modellen var så ljus så jag använde färgen Natural Fair och sedan mattade ner allt med Glo Perfecting Powder. Liquid Foundation är verkligen alltid nr 1 i min sminkväska. Rouget som jag använde är gloBlush i färgen ”rosebud”.

På läpparna hade jag Illamasquas coola lipgloss i färgen ”Fierce” (se bild nedan)

Vet ni vad? Dessa bilder är tagna med en ny mobil Sony Xperia Acro S som jag håller på o testar just nu. Jag är överväldigad över hur bra kvalitén är på bilderna och den har massa bra funktioner. Jag har insett att jag i onödan har levt i en iphone bubbla som nu har spruckit (tack o lov). Jag behöver inte ta med mig min digitalkamera någonstans nu när jag har denna. Kommer absolut berätta mer om denna en annan gång och även göra videoinlägg.

Kram

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “Behind the scenes”

 1. luiza skriver:

  Älskar färgen på läpparna, har länge velat prova Ilamasquas smink.
  Visst är det mycket mer praktiskt med en androidmobil? Jag har aldrig ägt en iPhone själv, men min sambo och många runt mig har en. Jag tycker den är så begränsad för mina behov. Istället har man en liten minidator med större frihet att ha med sig överallt =)

  • Tanci skriver:

   Heej Luiza. Jaa dessa lipgloss är huur härliga som helst. Vädligt intensiva färger och inte alls klibbiga. Ja det är hur praktiskt som helst med en androidmobil. Iphone är såå begränsad men jag var ju en av dem som bara ville ha en iphone för att de var just en iphone. Nu har en helt ny värld öppnats för mig och denna telefon är ju hur gryym som helst.

 2. Nina skriver:

  Åh vad snyggt det blev!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *