Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Barnängen rules! – Beauty By Tanci
Hår

Barnängen rules!

Ibland blir man överlycklig när man inser att man faktiskt kan byta ut sina 250 kronors dusch krämer mot en stark konkurrent som bara kostar 25 kr! Barnängen släppte dessa 2 nyheter i sommar och body lotionen behöver jag inte ens skriva mycket om för den var bara blah! Men duschkrämen/oljan …ååå så underbar den är. Jag har använt den även som rakolja/kräm på benen o den funkar perfekt. Kroppen blir sådär mjuuk o len så jag har helt enkelt inte behövt smörja in mig efteråt. Doften är också mumma! Rekommenderas starkt… GRYYYM!

Såhär står det om den;

”Passar för normal till torr hud. Den intensivt vårdande och mjukgörande formulan är berikad med en unik kombination av 3 naturliga oljor: argan-, marula- & mandelolja.
Duschgelen gör att din hud känns mjuk och len, den torra huden blir som ny. Doften av monoiblomma berikar dina sinnen. Har ett hudvänligt pH-värde och är dermatologiskt testad.”

Någon som har testat?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “Barnängen rules!”

 1. FruVesa skriver:

  Den oljan blir jag nyfiken på. Testade en annan sådan olja i budgetklassen som luktade underbart i flaskan och funkade superbra, men doften på kroppen blev unken, luktade skunk helt enkelt. Kommer inte ihåg vilket märke det vr men har letat länge efter någon annan sort för gillade känslan på huden..

  • Tanci skriver:

   Men testa denna då jag tror att du kommer älska den. Risken finns att man överdoserar för att man vill bara känna den mjukheten i duschen hela tiden. Och så fort man har tvättat av den så tar man liite till osv osv 🙂

 2. Omygloss skriver:

  Jag älskar duscholjor! Mina favoriter kommer från nivea 🙂 Också riktigt billiga och kan helt klart slå ut mina dyrare duschkrämer

  • Tanci skriver:

   Hihi ja jag har helt bytt inriktning nu o kommer definitivt inte köpa på mig fler dyyra utan dessa duger meer än väl

 3. Mrsmodesty skriver:

  Måste testas! Fördelen med dyrare duschprodukter är att jag tycker doften brukar tendera att sitta kvar länge tid på huden. Glömmer aldrig min Diorduschgel, den var rena rama parfymen, så starkt och länge doftade den!!! Men har man inte kraven på hållbar doft tror jag man kan komma undan väldigt billigt 🙂

  • Tanci skriver:

   Det tycker jag också 🙂 men jag brukar inte vilja att doften sitter i föör länge för att jag älskar att använda parfym så då blandar ju dofterna ihop sig

 4. Sara skriver:

  Vadå blah? Kan du inte säga vad som var dåligt om det var det du menade? Konstig recension.

  • Tanci skriver:

   Hej Sara. Blah betyder för mig att den inte är värd att recenseras och just därför var de ingen recension på den utan bara på oljan. Men jag ville ha med den på bild för att ni ska se vilka två nyheter som det fanns. Om du vill ha recension på just den så är det bara att säga till. Den va rinnig, återfuktade inget märkvärdigt för man var tvungen att smörja in sig flera gånger på de torraste partierna och sen var doften på den inte såå bra som på ducholjan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *