Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Kiehl´s har öppnat Shop in Shop i Åhlens City GBG – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Kiehl´s har öppnat Shop in Shop i Åhlens City GBG

Idag var jag på Kiehl´s pressvisning i Åhlens City i Göteborg och jag måste bara säga ÄÄÄÄNTLINGEN, JIPPIE!!! Vi fick se en film om Kiehl´s historia och även höra om läckra nyheter som finns/kommer finnas i sortimentet.

Förutom en fantastisk frukost med baristas som gjorde riktigt gott kaffe till alla så fick vi även klämma på alla produkter och fick även med oss en fin välfylld goodiebag hem.

På bilden ovan ser ni mig och Viola (KillerColours) mingla lite.

På bild ovan ser ni fina Ninni (Colour by Ninni)

Inredningen i butiken är riktigt cool och i riktigt Kiehl´s stil.

Dagens pressvisnings look såg ut såhär;

Det var mycket som man fastnade för och man var verkligen tvungen att stoppa sig själv för att inte slösa hela lönen direkt på plats. Jag tycker absolut att ni ska besöka butiken om ni får chansen och även testa på några av deras storsäljare som Ultra Facial Cream eller Creme de Corps.

Jag är förresten riktigt nöjd med min nya mobil SONY Xperia Acro S. För första gången behövde jag inte släpa med mig digitalkameran utan kunde ta alla kort med de och få ett riktigt bra resultat. Alla bilder ovan är tagna med Acro S. Grymt va!!!!???

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

12 svar till “Kiehl´s har öppnat Shop in Shop i Åhlens City GBG”

 1. Kul att det klassiska skelettet är med 😉

 2. Ninni skriver:

  Det var supertrevligt och så roligt att se dig igen! Mitt inlägg kommer upp imorgon, var hos frissan igår (helt ny frisyr nu!) och ska hem till en kollega ikväll, hinner inte med riktigt just nu… puh! Kram!

 3. Karin skriver:

  Kul att ses! 🙂 Väldigt roligt med ett pressevent, ännu roligare att det var Kiehl’s!

 4. Omygloss skriver:

  Har du testat något därifrån innan som du gillar? Jag har inte testat någonting faktiskt

  • Tanci skriver:

   jag har fått med mig en påse med produkter att testa så detta kommer jag snart börja o snart återkommer jag:D

   • Omygloss skriver:

    Jag var där idag och fick en massa prover, så supertrevlig tjej som jobbade. Kommer lätt köpa något när jag hunnit prova 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *