Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 RIS och ROS – Beauty By Tanci
Hår

RIS och ROS

Jag brukar inte slösa min tid att skriva om dåliga produkter men nu efter denna hårinpackning tog slut så kunde jag inte hålla mig. Det ENDA som är bra med den är doften för den doftar helt underbart! Sen är den är rinnig och så fort man applicerar den så försvinner den från håret så man får ta mer o mer hela tiden för att få något resultat. Det blir ingen sån mjuk o len känsla med hår som är lätt att reda ut så som det ska var när man använder en inpackning utan det är som om jag har lagt på vatten. Jag använde så mycket av den på mitt långa hår så att de ska gå och reda ut att jag slösade hela denna burk (200ml) på 3 gånger. KASS!

Vill du läsa en ROS recension på en grym inpackning som jag skrev för några månader sedan så klicka HÄR!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

5 svar till “RIS och ROS”

 1. nicole skriver:

  Jag har schampot och balsamet i denna serie och jag har mjuka tunna men många hårstrån och jag är jättenöjd med denna inpackning. Det står faktiskt ”gel mask” så man vet redan när man köper att den inte kommer vara tjock i konsistensen. Om du inte provat Redken all soft heavy cream mask så gör det. Jättebra för tjockt och grovt hår!

  • Tanci skriver:

   Hej Nicole. Jag har testat Redken All Soft Heavy Cream o jag älskar den. Men jag har inte alls så tjockt o grovt hår så ja tycker att den tynger ner lite. Jag vill ha utredning och att håret blir mjukt och att de enkelt går att kamma igenom. Angående Loreal masken så visste jag att det var en gel men den var riktigt rinnig och svår att få på håret utan att hälften ramlar av. Sen så gjorde den absolut ingeting med mitt hår förutom att det doftade gott. Men alla produkter har sin kund och det är inte första gången jag RISar något som någon annan gillar 🙂

 2. Mrsmodesty skriver:

  Vad konstigt, har du köpt den i Sverige då och inte på någon ”skum” sajt? Jag tycker den är bra , mitt hår blir glansigt av den 🙂

  • Tanci skriver:

   Nejdå den är köpt i Sverige :). Jag tyckte verkligen att den inte gjorde något speciellt åt den utredande känslan som man behöver. 🙂

 3. C skriver:

  Vill inte vara besserwissrig men man ska ju alltid följa efter en inPackning med balsam.
  Vissa inpackningar är ju BARA reparerande och fulla med proteiner vilket är grymt för skadat hår men behandlingen ger sträva & styva strån. Följer man efter med ett fuktgivande balsam får man maximal effekt och resultatet brukar bli strålande :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *