Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Månadens Glossybox – Augusti – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Månadens Glossybox – Augusti

Jag har varit riktigt besviken på Glossybox och deras boxar så för 3 månader sedan sa jag upp prenumenationen. Då jag gillar idén (när de inte är bara skitprover) så bestämde jag mig för att ge konceptet en chans till och började prenumerera igen förra månaden. I förrigår damp det ner en glossybox i brevlådan och innehållet kan ni se på bilden nedan;

Jag fick;

Lip Frosting från Jelly Pong Pong(fullsize), Weleda Citrus bodylotion (prov), Glossybox läppstift, Hårolja från Tony & Guy och en BB Cream från L´oreal. Jag kan inte klaga på månadens glossybox för den har en bra blandning av produkter som jag tror många kommer få användning av. Lip Frostingen luktar helt fantastiskt (som sådana tuggumi i tub som man brukade trycka ut när man var liten) men är för genomskilling för mig. Läppstiftet är av bra kvalitet och har gjorts av tillverkare som gör Illamasqua (fast för svagt i färgen för mig) och BB Krämen har jag testat sedan innan och den har jag inte varit såå förtjust i. Den passar absolut inte min glansiga hy som vill ha ok täckning.

Favoriten i månadens box blev provet från Weleda på bodylotion. WOW vilken härlig citrusdoft och man blir verkligen babylen av den samtidigt som man knappt ens hinner smörja in den ordentligt förräns den har redan sjunkit i. Inget klibb alls!

Har ni fått en glossybox hem? Vad fick ni? Vad tyckte ni? ”Nyfiken”

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

16 svar till “Månadens Glossybox – Augusti”

 1. Ninni skriver:

  Fick precis samma innehåll som du, helt ok, men inte fantastiskt.

  • Tanci skriver:

   Precis min tanke! Ok men inget heller att klaga på denna gång. Dock vet jag att vänninan på jobbet (som har tjockt hår) har fått ett volympuder (2stegs produkt). Haha så jaa liiten miss i skönhetsprofilen.

 2. Johanna skriver:

  Jag fick samma innehåll som dig och jag är för första gången besviken. Jag brukar tycka att det känns okej sålänge något jag vill ha ligger över priset för boxen. Men denna gången gillade jag i princip inte något. Önskar så att jag hade fått antingen vivere eller orofluido istället, som jag sett att andra fått.

  • Tanci skriver:

   Det händer ofta att jag hellre vill ha det som andra har fått haha. Men för mig är de så svårt att testa nåt nytt när jag i princip testar alla nyheter på marknaden. Så Weledas bodylotion var det enda som jag var nöjd över och den räcker knappt till hela kroppen 🙁

 3. tova skriver:

  fick exakt samma! Också rätt nöjd!Va din lip frosting genomskinlig? 😮

  • Tanci skriver:

   Den hade lite rosa färg när man först squeezaade ut den men sen när man applicerade den på läpparna så var de väldigt skir.

 4. Lisen skriver:

  Fick precis samma, helt ok nöjd! Tråkigt med ännu en bbcream menmen:)

  • Tanci skriver:

   Jag veet är less på dessa BB Creams. Men kan inte klaga för mycket för bara för jag har 10 BB creams hemma betyder ej att andra har.

 5. Mrsmodesty skriver:

  Det enda som var intressant var Body Lotionen, så det blev en dyr box, 149 kr för en 20 ml lotion 🙁

  • Tanci skriver:

   Weledas? Det var ju bara ett prov som de skickade. Men så var de för mig också! Var intresserad bara av den. Men kan ändå inte klaga för produkterna i boxen var ok.Kanske inget ja får användning av men andra tjejer.

 6. Omygloss skriver:

  Den bb-creamen vill jag prova! Är himla förtjust i tunn täckning just nu

 7. Linda skriver:

  Kul att se vad du fick. Jag blev väldigt nöjd med min box denna månad, kanske lite liten puderask, men annars så kommer jag nog att använda alla produkter. Kika gärna in och kolla vad jag fick. Kram Linda

 8. isabelle skriver:

  Jag fick samma rodukter som du. Har dock inte hunnit testa något än men hoppas att jag blir nöjd! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *