Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 IDUN Minerals Konstnärstävling – Beauty By Tanci
Okategoriserade

IDUN Minerals Konstnärstävling

Idun Minerals har just nu en rolig konstnärstävling där förstaprisvinnaren får 20 000 kr samt IDUN minerals produkter till ett värde av 2000kr, andra pris produkter till ett värde av 1500kr och tredje vinner produkter för 1000kr. Ni kan läsa mer om tävlingen och tävlingsreglerna på www.idunminerals.com

 

Nu ger jag en av er läsare chans att få testa en av IDUN minerals skuggorna (värde 129 SEK). Jag har testat dem och de är såå fina. Min favorit är brunklöver.

Anmäl er i kommentarsfältet för detta inlägg om att ni vill vara med och tävla och skriv samtidigt vilken skugga ni vill vinna. Endast ett tävlingsbidrag per person är giltligt. Skuggorna kan ni se HÄR. Detta blir en kort tävling så jag drar vinnaren redan imorgon vid lunch 12:00.

Kraam

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

32 svar till “IDUN Minerals Konstnärstävling”

 1. Dess/Drömteori skriver:

  Förgätmigej vill jag vinna och testa 😀

 2. Jessica Jonsson skriver:

  Jag är med och tävlar! Om jag vinner vill jag ha Akleja 🙂

 3. Kicki skriver:

  Klart man är med, jag har varit nyfiken på deras skuggor så länge nu 🙂 jag skulle gärna vilja ha Akleja 🙂

 4. beth skriver:

  Gillar verkligen samma som du, brunklöver. Är hemskt gärna med och tävlar om den!

 5. Linda skriver:

  åh vilken rolig tävling räkna med mig 🙂 Brunklöver skulle jag vilja testa 😀 jätte fin! 😀

 6. Maria J skriver:

  jag är gärna med och tävlar! sommargyllen ser supertjusig ut så den vinner jag gärna.

 7. veronica s skriver:

  Den här tävlingen tackar jag då inte nej till 🙂 Skulle det bli vinst önskar jag mig Förgätmigej.
  Kram å hej!

 8. Frida skriver:

  Älskar förpackningarna dom ser super snygga ut, om jag vann skulle jag vilja vinna brunklöver 🙂

 9. Linda T skriver:

  Klart man är med och tävlar. Skulle vilja vinna akleja.

 10. Omygloss skriver:

  Jag är med och tävlar! Vill himla gärna vinna Sommargyllen!

 11. Sofie skriver:

  Jag är väldigt gärna med och tävlar och skulle allra helst vilja vinna Akleja!

 12. Josefine H skriver:

  gärna med å tävlar. Vill vinna sommargyllen 🙂

 13. Hilda skriver:

  Jag skulle helst vilja vinna sommargyllen. Nu håller jag mina tummar!! 🙂

 14. Frida P skriver:

  Jag är med, och jag hade velat vinna Brunklöver 🙂

 15. Tina N skriver:

  Jag är med och tävlar och vill gärna vinna Brunklöver!

 16. Jill skriver:

  Åh vad vackra skuggor, och vilka underbara namn! Jag är jättegärna med och tävlar! Min favorit är brunklöver.

 17. Hanna skriver:

  Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla, har inte testa något från IDUN än och är jättenyfiken. Brunklöver ser jättefin ut!

 18. Annapanna skriver:

  Jag vill tävla, och vinner jag så är det Sommargyllen jag vill ha!

 19. Aidas Make Up skriver:

  Åh! Jag vill så gärna vinna Lin =) Eller förgätmigej! Kan inte bestämma mig haha. Om jag vinner så får du välja mellan de två =)

 20. Lotta skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla! Om jag vinner vill jag gärna ha Brunklöver!

 21. evelina skriver:

  åh jag är absolut med och tävlar! De är himla fina IDUN, jag kan länge stå på apoteket och bara titta… 🙂
  Om jag blir den lycklige vinnaren vill jag helst vinna Sommargyllen!
  Kram

 22. tova skriver:

  jag är med och brunklöver ser fin ut! 🙂

 23. Anita skriver:

  Brunklöver skulle vara så fin att ha 🙂

 24. Natalie skriver:

  Hej. Jag vill vara med och tävla om Förgätmigej. <3

 25. Amanda skriver:

  Jag är jättegärna med och tävlar! Skulle vilja vinna din favorit, Brunklöver 🙂

 26. Selma skriver:

  Åhh jag skulle gärna vela vinna sommargyllen. Dom ser verkligen fina ut!

 27. Carolina Mörck skriver:

  Om jag skulle vinna så vill jag ha Förgätmigej 🙂

 28. Nadje skriver:

  Ååh, vilken rolig tävling 🙂

 29. FruVesa skriver:

  Jag vill gääärna vara med! Har suktat efter sommargyllen så länge nu att en chans att vinna den vore perfekt.

 30. isabelle skriver:

  Åh vad kul med en tävling och vilket fantastiskt pris! 😀 Om turen skulle vara på min sida vill jag gärna vinna Förgätmigej. Har försökt googla upp någon bild där man kan se hur färgen är men inte hittat någon =/ Men den ser riktigt cool ut och verkar passa till allt! 🙂

  Tack för en inspirerade blogg som alltid är lika rolig att klicka sig in på! 🙂

  /Isabelle

 31. Helena skriver:

  Jag har spanat in Sommargyllen rätt länge, så det är den jag skulle vilja vinna.

 32. Mirjam skriver:

  Är gärna med och tävlar och vill helst vinna brunklöver!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *