Parfym

MOSCHINO – Pink Bouquet

Moschino Glamour är min absouta favoritdoft (och bröllopsdoft) och då den har slutat säljas i fysiska butiker har jag tjötat på min man att han köper hem en flaska till mig från nätet. Förra veckan kom han hem från en jobbresa och med sig hade han en present. Helt överlycklig räckte han fram den fint inslagna påsen och sa ”Jaa här har du den som du önskat dig…Moschino va”.?!?! Så jag öppnade påsen och såg att det var ”Moschino pink bouquet” och inte ”glamour”. Jag har tänkt på att sniffa på nyheten väldigt länge så jag blev lika glad för denna som för föregångaren men jag var visst ärlig mot honom och sa att det inte var den. Samtidigt var jag glad över att det var en 30ml och inte en 50ml för jag var osäker om jag kommer att gilla denna.

När jag nämnde detta så var hans kommentar….ÄH JAG KOM IHÅG ATT DET VAR MOSCHINO I ALLA FALL Hahaha! MÄN!!

I alla fall så doftade ”pink bouquet” helt fantastiskt! Det var lääänge sedan som jag hade luktat på en god ”rosa doft” som ska vara söt, blommig o fräsch för alla hittils doftar lika tråkigt o kommersiellt! 

Jag hade tur för denna doftar himmelskt av frukter och hallon (som man känner av väldigt tydligt).

Här ser ni älskling nr 1 och älskling nr 2. Men jag ska ändå ta o beställa hem min älskling Glamour så jag har en backup när denna tar slut!

 JIPPI hittade Glamour på Parfymgiganten för 280 SEK /50 ml. De e ju 415 SEK mindre än på Eleven.se hahah sjukt!!!!!!!! Nu är den beställd! Funderade på att klicka hem 3 st o de blir för samma pris som 1 st på eleven..hahaha!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

7 svar till “MOSCHINO – Pink Bouquet”

 1. Mrsmodesty skriver:

  Eleven är faktiskt väldigt dyra ibland. Enda orsaken till att beställa där tycker jag är generösa produktprover (om man nu är nyfiken på annat) samt att det möjligtvis kan ha sådant som annars är svårt att få tag på. Men ”dussinvaror” köper jag absolut inte där pga priserna.

  Den där doften verkar spännande. Jag gav en gång bort ett helt kit med duschprodukt, kroppscreme och parfym till min mamma som fyllde jämt och var helt övertygad om att det var hennes favoritdoft jag köpt, men så visade det sig vara min mormors favoritdoft, väldigt pinsamt! Turligt nog gillade min mamma också doften 😀 Kan ju vara lite roligt när folk köper ”fel” så man får prova något nytt 🙂

  • Tanci skriver:

   Ja de är riiktigt dyra ibland. Jag förstår inte hur de kan skilja så mycket i pris… 3 gånger mer kostar det hos dem! Så visst prover är roligt att få men för de pengarna kan ja köpa mycket i fullsize. Sen tycker jag att frakten är dyr vilket e problem om man behöver bara 2 grejer under 500kr. Då e de ytterligare 55 kr så de lönar sig att köpa i butik eller där de e fraktfritt. Men jag älskar deras sortiment så där har de stor fördel mot andra webshopar. Man hittar grejer som inte finns nån annanstans så då köper man ändå. Haha vad roligt att det var din mormors favoritdoft. Men som du sa tur att mamma också gillade den.:)

 2. Aidas Make Up skriver:

  Vad gulligt av honom!!!

  Innan jag och min man gifte oss gick vi och kollade på olika vigsel/alliansringar och jag fastnade för en som fick mitt hjärta att smälta. Det gick ett tag och jag glömde bort ringen men efter någon månad när min man friade till mig hade han köpt min drömring men i fel ”färg” ahahahaha. Precis samma modell men han köpte den i gult guld när jag hade fastnat för den i vitt guld. Jag sa inget då för jag ville inte göra honom ledsen men vi skojar om det idag, han sa samma sak: jag kom iallafall ihåg rätt modell hahaha

  • Tanci skriver:

   Åå vad snällt av han haha jaa de e verkligen roliga med deras kommentarer. 🙂 Typ som att köpa ”rätt” tröja men i fel färg osv hahaha

 3. beautylana skriver:

  Vad sjukt det är med priser! …

  Gulligt av honom att komma ihåg MOSCHINO 🙂

 4. […] som de stora flaskorna…fast miniatyrer. . Moschino har jag redan testat sedan innan HÄR och jag älskar den! Burberry Body är jag bekant med och den passar mig inte till 100%. Vet inte […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *