Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 ORLY SMART GELS – Beauty By Tanci
Naglar Okategoriserade

ORLY SMART GELS

Jag har haft Orly Nail Lacquer Smart Gels Starter Kit hemma i några månader nu och verkligen testat ut det rejält både på mig och på en kräsen hudterapeut väninna och ja det har funkat heeelt otroligt.

Kitet består av en lampa(får köpas separat HÄR), Primer, Base&Top, Cuticle Oil, Remover, Cleanser, Pocket Gel Removers, Lint Free Wipes samt en nagelfil och en Pusher&Remover. Sen ska du självklart ha en färg som är själva gelnagellacket och jag har den skirt rosa ”kiss the bride”.

Såhär såg mina naglar ut innan….heelt förfärligt! Jag har haft lösnaglar och när jag tog bort dem så var de såå skivade o tunna att jag trodde att jag aldrig på länge skulle lyckats att få dem fina igen.

 Så då var det dags att börja manikyren!

Först så ska nageln ”buffas upp” lite med nagelfilen och sedan ska ytan rengöras med ”cleansern”. Därefter ska ”primer” appliceras på nagelns topp och man ska låta den torka i några sekunder. (Se bild nedan)

Därefter ska första lagret av ”base & Top appliceras och sedan ska naglarna in i LED Lampan för att härdas i 30 sekunder.

Efter härdningen i lampan ska man applicera det första tunna lagret av Smart Gels (färgen) och igen låta den härda i lampan i 3 sekunder. Beroende på vilken nyans du har så ska du applicera färgen 1-3 lager men för Kiss The Bride krävdes bara 2st. Bild under ser ni hur det ser ut efter första lagret.

 Efter 2 lager Smart Gels (färgen) så ska man applicera Base&Top igen för att försegla färgen och sedan in i lampan igen i 30 sekunder.

Efter sista steget så har nageln kvar en ”klibbig” hinna som man ska ta bort genom att applicera lite ”cleanser” på en av servetterna och försiktigt gnugga bort den. Där framhävs också glansen på naglarna. 

Sista steget i manikyren är att massera in några droppar av ”Cuticle Oil” och massera in dem in i nagelbanden.

VOILA! Jag tycker att resultatet blev suveränt! Det håller i minst 2 veckor av (normal) användning av händer och därefter börjar det ”chippas upp” så smått men detta gör inget för då har man ändå redan tröttnat på nyansen o vill byta.

Det som är bra med Kiss the Bride är att den är så ljus så det går enkelt att måla över med ett vanligt nagellack och även då håller det ”vanliga” lacket sig felfritt dubbelt så länge som att måla på bara naglar. De blir även hårdare och skivar sig inte heller.

När man ska ta bort dem sedan så filar man bara lätt bort kanten där ”primern” sitter, droppar in några droppar av ”remover” i ”borttagningsfickorna” med svampar i som kommer med kitet och sedan sitter man med dem i ca 15-20 min. Därefter använder man ”pushern” (metallgrejen) för att ta bort gelen vilket är verkligen lätt som en plätt!

Orly Smart Gels rekommenderas starkt av mig till alla!! Ett Startkit kostar 795 SEK HÄR och lampan kostar 249 SEK HÄR. Ett färgat nagellack ”SmartGels” kostar 179 SEK HÄR.Detta är helt klart prisvärd då en vanlig ”gelmanikyr” kostar ca 500 kr i stan och med detta egna kit kan du göra en manikyr upp till 20 gånger på dig själv.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “ORLY SMART GELS”

 1. Aida skriver:

  Vsd fint resultatet blev! Får skriva upp detta system på önskelistan =)

  • Tanci skriver:

   Heej Aida. Visst blev det! 🙂 o de va också första gången som jag gjorde på mig själv och det gick hur bra som helst. Så smidigt!

 2. Ebban skriver:

  Hej, jag har kollat på orly förut men jag tycker att dem har så tråkiga färger!

  Vetu om man kan använda egna nagellack eller måste det just vara gellack?

  • Tanci skriver:

   Du måste använda gellack om du vill ha den långvarliga hållbarheten. Men du kan ju göra så som jag gör. Ta ett genomskillnigt/skirt gellack och sedan måla över något av dina egna. Då håller det egna även bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *