Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Liten hemlis – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Liten hemlis

Godmorgon allihopa!

Nu har jag nämlingen hållit på en liten hemlighet för er. Detta är planerat som en överraskning för min svärfar så alla har varit lite nojiga om att inte detta ska råka avslöjas av någon så därför har jag inte vågat skriva något i bloggen förrän nu. Han fyller 60 år nästa vecka och har velat åka till Marmaris med oss alla (hela familjen; mig o min man, hans bror, fru o bebis). Vi har av olika anledningar sagt att vi inte kan åka med och då har min svägerska bokat en biljett bara för dem två så att de sjäva firar hans 60 års dag där borta. Svärfar har varit riktigt ledsen över att alla inte kan åka tillsammans! Han ville inte åka alls men svärmor övertalade honom och sa att 60 års dan måste vara speciell o då måste de åka nånstans!

Det som han inte vet att vi alla har bokat biljett och ska åka med samma flyg o bo på samma hotell. Han anar INGET! Flyget åker kl 2 idag och där ska vi ALLA vara redan in-checkade och vänta på honom. Woow vilken överraskning det kommer att bli hahaha!

Det svåååraste var att håålla sig i ca 2 månader om denna resa. Det var så svårt att inte försäga sig och flera av oss var nära hundra gånger att säga något som avslöjar att vi ska med. Igår kväll när vi var på besök började han prata om vilket hotell de ska bo på och hur snyggt o nybyggt de var! Haha I knooow jag valde ut det! 🙂

Så jag kommer vara borta 1 vecka och kommer nog inte uppdatera bloggen då. Har i alla fall plåtat lite av hudvårdsprodukterna och sminket som jag ska ha med mig!

Tog med många miniatyrflaskor och lite produkter som är halvfulla! Det bästa jag vet är att slösa på allt och sedan slippa dra hem det igen!

Har inte mycket smink med mig för en vecka! Pressed base är ett måste och samma med Peach Leopard bronzer. 3 ögonpennor ska med och 1 ögonskuggspalett från Isadora ,resten är bara färgglada lippies. När jag är utomlands så håller jag alltid basen clean och kör på färgglada läppar! Haha vad pratar jag om…detta gör jag ju hemma också! Jaja ni vet vad jag menar. Kraam och hörs om 1 vecka igen.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

16 svar till “Liten hemlis”

 1. FruVesa skriver:

  Vilket hotell blir det? Har själv varit i Marmaris typ 3-4 ggr och älskar stället!

  • Tanci skriver:

   Det blev Golden Rock Beach Hotell. FYYY aldrig mer dit! Det är ganska nybyggt och fräscht men där tar de stopp. Vilka hotell har du bott på?

 2. Aida skriver:

  Wow vilken rolig överraskning! Önskar en underbar resa!! =)

 3. Dess/Drömteori skriver:

  Hahaha, vad kul!

 4. Fröken Frodig skriver:

  Det var en fin överraskning, ha det så kul! Jag hade antagligen försagt mej direkt, 2 månader var inte dåligt att så många kunde hålla det hemligt 🙂

 5. evelina skriver:

  åh vad härligt!! Du får berätta om hans min sen som han fick, haha.
  Ha det så trevligt. Har fått min Idun ögonskugga förresten, taaaack!
  kram

 6. Omygloss skriver:

  Hmm, undrar vilken färg på läpparna du gillar 😉

 7. Lotta skriver:

  Vilken rolig grej! Ha det så jätteroligt! Vill gärna se bilder sen!

 8. Wysteriia skriver:

  Haha men gud så roligt!! Så glad han lär bli 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *