Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BACK! – Beauty By Tanci
Okategoriserade

BACK!

Hej allihopa. Nu är jag tillbaka från vår olyckssemester. Helt otroligt vilken otur vi hade med mycket. Hotellet var sådär (sängar som sten, personal som inte pratar engelska och som inte vet vad service är samt urtråkiga o dåligt planerade hotellaktiviteter). Och detta ska också vara ett enligt dem 5stjärnigt hotell (enligt ving 4,5). Men inget av detta hade spelat roll om inte min man, hans pappa och lilla bebisen inte hade blivit magsjuka. Så det var in o ut på sjukhuset för två av dem (det var värst för bebisen usch:( ) så man kan säga av den veckan så var de inte förrän sista kvällen som vi kom ut från hotellet för att se Marmaris (som är så vacker).

Överraskningen lyckades suveränt och vi har faktiskt spelat in hans chockade min när han såg oss. De hade redan checkat in och satt på espresso house och tog en kaffe när vi 4 (+ bebis) sprang bara fram med en kamera. Han fattade inte vad som hade hänt och trodde att vi var bara där för att säga hejdå. Dock fattade han inte hur vi lyckades komma förbi passkontrollen hahah.

Men nu är jag tillbaka med mer hemlängtan än någonsin och jag har faktiskt saknat bloggen jättemycket. Här är några få bilder på stället som jag lyckades knäppa sista dagen.

Bilden nedan är utsikt från vår balkong.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “BACK!”

 1. Omygloss skriver:

  Vilken otur att bli så sjuk på semestern!

 2. Aidas Make Up skriver:

  Ouch, usch vilken osis ni hade! =(

 3. evelina skriver:

  men så tråkigt att höra!! Hoppas de är friska nu.. ursh det värsta som kan hända. Tråkigt med hotellet oxå..
  men jag tycker ändå det är himla fina bilder, trots allt.
  Hoppas ni kunde njuta lite i alla fall =) Härligt att du är tillbaka!
  kram

  • Tanci skriver:

   🙂 Tack! Det är skönt att vara tillbaka. O tur att vi hann knäppa några bilder alls även om det var sista dagen.

 4. Wysteriia skriver:

  Nej va trist med magsjuka 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *