Parfym

Miniparfymer

Parfymprover är ganska ”olyxiga” för de brukar ofta vara i en sån liten glasbehållare med kork. Så jag blev positivt överraskad när dessa 3 damp ner hemma hos mig. Alla är exakt likadana i utseendet som de stora flaskorna…fast miniatyrer. :). Moschino har jag redan testat sedan innan HÄR och jag älskar den! Burberry Body är jag bekant med och den passar mig inte till 100%. Vet inte vad det är men det är något som skär sig. Så det är bara nr 3 som är en riktig ”nyhet”. Vet ni vilken det är? Kan ni se på flaskan?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

6 svar till “Miniparfymer”

  1. Tova skriver:

    Man kan inte få burberry doften om du inte gillade den? (A) :p

  2. Julia skriver:

    Mont Blanc Legend Femme!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *