Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Man vill tillbaka – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Man vill tillbaka

 

Jag tänker ofta på min bröllopsdag och försöker minnas detaljer men många har försvunnit på grund av att man var så nervös och så förväntansfull. Jag vill ha tillbaka den känslan igen och jag vet inte hur jag ska få den vilket gör så ont! Man känner sig så tom i huvudet. Det som man har planerat varje dag i ett år försvann på vad som känns som en liten sekund.

Min bröllopsdag var den mest spännande dagen i mitt liv och jag har aldrig heller känt mig så vacker och så lycklig som då. Erfarna brudar sa till mig att jag ska verkligen vara med i stunden hela dagen och försöka memorera alla känslor och detaljer och visst det skulle jag göra. Men ändå så sitter man där dagen efter och fattar inte vad som har hänt för vips så var bröllopsdagen förbi och den fina prinsessklänningen låg nervikt på en soffa i sviten. Skorna som man har beundrat i flera månader är nu fläckiga och slängda i ett hörn av rummet. Håruppsättningen som var så fin har blivit till en stor afroboll på huvudet och den underbara brudbuketten som man har fått precis som man önskade sig, är nu i en annan tjejs händer.

Man blir gråtfärdig över att det är över och försöker blunda för att komma tillbaka till den känslan igen. Kniper ihop ögonen så starkt att det nästan gör ont för jag tänker om jag försöker tillräckligt mycket så somnar jag om och kanske drömma igen. Tillbaka till den vackra drömmen där jag hade precis tagit på mig klänningen och minns den känslan. Eller när min blivande man såg mig för första gången. Eller också när vigseln började och jag gick ut till en av mina favoritlåtar och såg alla vänner, nära och kära med gråten i halsen och lyckan i ögonen. Det får inte vara slut än!!!

 Men så råkar man snegla på ringfingret och där är den!!! En sak som saknades förut men som finns där nu…ett bevis på vår kärlek. Ett bevis på att den dagen som man trodde att man hade drömt om verkligen fanns och att mer spänning, glädje och lycka skulle komma. Detta bara var den första dagen av alla de fantastiska som väntar i våra liv. Så jag lägger mig bredvid min man men vill inte somna. För nu har jag både den känslan av ett fantastiskt bröllop och känslan av ett fantastiskt liv som ska komma. 

 

Under här så kan ni få höra vilken låt jag och min älskade vigdes till. En gammal och fin balkanlåt och sångaren heter Oliver Dragojevic. Han sjunger om att han är så ledsen och olycklig. Dagarna är obetydelsefulla och han bara väntar på hans älskade. Men hon kommer när han får se hans älskades leende så blir han glad och lycklig igen. Allt elände och smärta är borta! Och han längtar till henne så att hon ska komma till honom så att de kan börja deras liv tilsammans.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

13 svar till “Man vill tillbaka”

 1. Kristin skriver:

  Fint <3

 2. Omygloss skriver:

  Blev lite tårögd när jag läste detta. jättefint 🙂

 3. Ninni skriver:

  Otroligt vacker bild och du beskriver så himla fint! Tänk att du är lycklig som fick vara med om detta, inte alla får ju uppleva äkta kärlek. 🙂

 4. Jenna skriver:

  Vilken underbar bild – så mycket känslor i den och ni var båda otroligt vackra!

  Jag längtar SÅ mycket till min egen bröllopsdag, har planerat den i mitt huvud i över tio år (haha!) även fast jag inte är och aldrig har varit förlovad…
  Vet bara att den dagen kommer att vara fylld av så mycket kärlek och känslor och jag ser så fram emot det…
  🙂

 5. evelina skriver:

  åh blev helt rörd, såå fint skrivet!
  kan nästan se allt i bilder framför mej! <3

 6. Sandra skriver:

  blev tårögd när jag läste detta, man känner sig nästan lite mesig, haha,
  I pjesma je lijepa! 🙂

  Tack för en bra blogg!

 7. Jenny Blad skriver:

  Åh så fint – låter som du drabbats av Wedding blues! Skönt att ni har varandra, en ring som påminner å alla bilder! Tack för att vi fick komma å delta på er stora dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *