Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 You know you love me. . . XOXO – Beauty By Tanci
Parfym

You know you love me. . . XOXO

Gossip Girl hängde med mig i många många år och jag var en period helt besatt att börja klä mig som Blair vilket resulterade att min byrå är nu överfull av olika sjalar, diadem och broscher. Jag var en riktig trogen följare av serien men plötsligt så slutade en säsong och där försvann intresset. Inte att titta på själva serien utan att behöva vänta på att avsnitten ska släppas. Det var för braaa!

Så gissa om jag blev överraskad när det för några dagar sedan damp ner ett paket och de första som jag får se när jag öppnar lådan är en bild på Gossip Girl gänget och dessa 2 parfymer.

Såhär står det på pressreleasen;

Huvudpersonerna i serien spelas av Hollywood stjärnorna Blake Lively och Leighton Master, vars stil i både serien och off camera sätter trenderna för unga kvinnor över hela världen. Serien visar vad som är hett just nu med fokus på en flärdfull och världsvan livsstil.

I samma andra introduceras nu Gossip Girl dofterna som i symbios med ”The Gossip Girl” Lifestyle fångar själen hos dagens ambitiösa privilegerade unga kvinnor med smak för lyxiga produkter och varumärken. Alltid uppdaterade, aldrig bortglömda.”

Den rosa parfymen heter ”SPOTTED” och är lite för mesig för min smak. En blandning av citrus och blommor gör detta till en komposition som jag har sett många många gånger och jag får ingen wow upplevelse. Men den funkar absolut som en uppfräschare under dagen.

Den blåa XOXO är dock mycket mer spännande! Den är lite mer myskig och varm med en blandning vanilj, blåbär och vit choklad. Den är så pudrig och mjuk på huden att man inte kan sluta sniffa på armvecket.

 Jag har inte fått någon lanseringsinformation eller pris så detta återkommer jag med. XOXO 🙂

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “You know you love me. . . XOXO”

  1. Tova skriver:

    Åh dessa blir det att sniffa på när de kommer ut!! 🙂

  2. ååh vill testa, den blåa verkar underbar!:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *