Hudvård

L’Occitane – Shea Butter Fresh Face Water

Jag älskar allt i allo produkter som har många användningsområden och en av favoritprodukterna som är just sådan är Fresh Face Water från L’Occitane. Den passar alla hudtyper då den varker torkar ut eller är för tung och den kan användas både till att ta bort smink och ögonmakeup samt som en upp-fräschare under dagen. Den har en fräsch lite sötaktig doft och kommer i fin stilren flaska som man gärna har framme på byrån. Jag har alltid med mig en flaska av denna när jag jobbar så att jag enkelt kan rengöra modellernas/kundens ansikten utan att torka ut. Helt enkelt suverän!

Finns att köpa i L’Occitanes butiker och i deras webshop.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *