Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_about_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/about_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_social_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/social_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_latest_news_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/post_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_facebook_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/facebook_widget.php on line 12 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 RODIAL Dragon´s blood – Beauty By Tanci
Hudvård Okategoriserade

RODIAL Dragon´s blood

 

För någon månad sedan fick jag hem dessa tre produkter för test från skincity Annica och det var riktigt spännande då Rodial är för mig ett helt nytt märke. Först lite om flaskorna. . .

Cleansing Water och Hyaluronic Tonic kommer i riktigt snygga glasflaskor som bara skriker lyx medan ansiktskrämen kommer i väldigt simpel men snygg plastflaska. Lite konstig kombo för jag hade gärna sett en snygg pumpflaska för även krämen så att serien känns som om den hör ihop, men det ska inte vara så mycket fokus på flaskor när man ska skriva om hudprodukter vaa??! Det är ju innehållet som räknas. Så nu till det väsentliga;

Serien som jag har är ”dragons blood”  vilket är såklart inget drakblod så som namnet säger (tänker på drakarna från Harry Potter) utan detta är ”sav från Croton lecheri-trädet i Amazonas” som ska verka anti-inflammatoriskt och lugna huden. Förutom savet så innehåller produkterna också hyaluronsyra som ska verka utfyllande på fina linjer och rynkor.

Jag blir helt till mig när jag testar helt nya produkter i ny formula så som det är med Rodial Dragon’s Blood Cleansing Water. Så som jag ser det så är detta ”rengöringen” i serien och jag som aldrig har sett en ansiktsrengöring i ”vattenform” (det är alltid rengöringsmjölk, tvålar eller annat lödder) så är jag överförtjust! 

Ja, jag erkänner jag är KÄR i rengöringen och tar varje tilfälle i akt att använda den. Det är sååå enkelt. . ; ta en bomullsrondell, pumpa ut lite vatten och därefter ta bort makeupen. Den är så effektiv att jag inte ens behöver ansiktsvattnet efteråt. Nu är det så att jag använder VÄLDIGT lite smink på vardagar (lite concealer, mineralfoundation o rouge) så därför funkar den så bra på mig. Har jag en ”hårdmakeup” så använder jag hellre en vanlig löddrande rengöring då halva av denna flaska skulle försvinna annars. Men till 90% av min rengörninstid använder jag helst bara denna. En ny rengöringsrevolution! Inga tvålar inget kladd utan bara ett väldoftande vatten. Huden känns också riktigt fräsch och ren efteråt och jag känner varken stramhet eller irritation.

Nu till ansiktsvattnet Dragon’s Blood Hyaluronic Tonicdå. Det har en av de snyggaste flaskorna som jag har sett på ett ansiktsvatten. Ingrediensmässigt innehåller det precis samma saker som rengöringen ( B3-vitamin, Rosenvatten och växtextraktet) men denna har även också hylauronsyra vilket ska ”plumpa ut huden och fylla ut rynkor”. För mig så ser och känns rengöringen och ansiktsvattnet likadant (och jag kan med mina 26 år vara utan hylauronsyran) så jag tycker att det är onödigt att använda båda. Ansiktet blir så himla fint o rent ändå av rengöringsvattnet så detta ansiktsvatten tar jag bara fram när jag har lite hårdare makeup eller när jag behöver uppfräschning under dagen. Men ska ni köpa bara en av dessa produkter så är Dragons Blood Cleansing Water en hit!

Sist men inte minst så har vi Dragon’s Blood Hyaluronic Moisturiser som innehåller förutom hylauronsyran och B3-vitamin även ”Granatäpple”  som verkar som en kraftfull antioxidant som ger skydd mot fria radikaler. Konsistansen är riktigt lätt och den sjunker snabbt in i ansiktet utan klibba eller kladda. Jag har haft lite torr o tråkig hud nu efter sommaren (och solandet) så efter en månad med dessa produkter tyckte jag mig se en liiten skillnad och att huden är lite jämnare och är bra återfuktad. Jag har även inte fått några finnar eller utslag vilket jag lätt brukar få när jag testar lite ”rikare” produkter. Rynkor har jag tack o lov inte så även denna gång kan jag inte uttala mig där men den har även SPF 15 vilket gör denna kräm till en riktigt bra dagkräm.

RODIALs produkter finns att köpa bl a på SKINCITY

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “RODIAL Dragon´s blood”

  1. tova skriver:

    Fick proverna idag, tack så mycket!! Kanske kan bli den parfymen .. :)) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *