Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Barnängen Cotton Fresh – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

Barnängen Cotton Fresh

Dessa två nyheter från Barnängen damp ner i min brevlåda för ca 1 vecka sedan.

Schampot är för fett hår och ska vara milt vårdande och rengörande med formula berikad med bomulls- och aloe vera-extrakt. Schampot ska vara skonsamt mot hårbotten och ge håret en fräsch känsla upp till 48h.

I serien följer även med ett torrshampo som är silikonfritt (yeey) och som man ska använda för att fräscha upp håret mellan tvättar.

Det första som jag la märke till är doften! Jisses vilken fantastisk doft! Så tycker jag att shampoo och hårprodukter ska lukta. Inga, rosor, vanilj, mango eller annan frukt utan det doftar helt enkelt rent och fräscht. Jag testade shampot igår och njaa tyvärr blev jag inte så frälst. Mina längder är ganska torra av färgning och jag behöver ha den mjuka löddriga känslan även när jag bara shamponerar håret. Jag ska nästan kunna dra fingrarna igenom håret utan att behöva ha i balsam genast. Håret kändes riiiktigt strävt och jag hade ju inget balsam att använda efter (finns inget än i serien) så jag fick ta till eget. Visst nu sitter jag med mjukt och lent hår men det är ju tack vare mitt egna balsam. Det var synd att behöva blanda in eget för då blandas dofterna. Sen brukar mitt hår hålla sig rent i ca 48 timmar ändå så jag tror inte att jag är rätt målgrupp för detta. Men jag förstår de som har tendens till att få fett hår snabbt och då kan ju detta vara grejen! 🙁 Synd för jag VILLE verkligen älska detta shampo på grund av doften.

Nu till torrshampot! Jag är en flitig användare och har testat ALLA möjliga märken (både dyra och billiga). Jag HATAR när torrshampo känns i håret. När man får den sträva och äckliga ”Osis dust it” känslan som man kan få med vissa märken. Men nej, detta är något helt annat och jag tycker att det förtjänar en egen bild.

Cotton Fresh Torrshampo doftar helt fantastiskt (precis som shampot) och är en dröm att applicera i håret. INGET vitt alls så långt ögat kan nå och det flottiga försvinner på en sekund. När jag drar fingrarna genom stället där jag har applicerat det så känns det ingeting alls. Som om jag inte har sprayat något alls i håret. Sen håller den underbara nytvättade och rena doften i sig hur länge som helst. Jag kan ärligt säga att medan jag skrev detta inlägg så doftade jag på håret minst 3 gånger. (har både shampot och torrshampot i). KÄRLEK!!!!

Shampot kostar ca 25 kr och torrshampo ca 35 kr. Iiiiiih jag vill ha 10 flaskor av torrshampot genast!!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “Barnängen Cotton Fresh”

 1. Omygloss skriver:

  Åh wow, måste köpa torrschampot! Håller helt med dig, hatar dust it. Förstår inte hypen av den produkten. Ett torrschampo ska ju göra att håret känns rent 🙂
  Jag är ett stort fan av Björn Axéns torrschampo.

  • Tanci skriver:

   🙂 inte jag heller. När håret känns som sockervadd …vad är poängen? Ja, kanske för dem som har riktigt kort hår och vill ha lyft och vaxliknande känsla. Men inte för oss andra

 2. Elin skriver:

  Måste pröva torrschampot! Hade tänkt beställa ett dryrt torrschampo, så måste ju pröva detta billiga!
  Å schampot låter nått för mig, som fort får fett hår. Men hatar också när det käns strävt. Å det ska ju löddra! 😛

  • Tanci skriver:

   Hej Elin. Ja de tycker jag absolut att du ska göra. Såå prisvärt! Shampot i serien löddrar suveränt men just strävheten är ett stort minus för mitt långa hår. Men testa vettja. 🙂 För 25 kr är det värt om det visar sig passa ditt hår.

 3. Knuza skriver:

  Jag har testat torrschampoot men det funkar inte alls på mig mer än några få timmar! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *