Parfym

Gucci by Gucci Premiére Edp

Förra veckan sminkade jag för Scandinavian Cosmetics på ett parfymevent och när jag skulle gå hem så fick jag denna snygging på bild ovan, Gucci by Gucci Premiére Edp.

Jag måste självklart ha med promobilden för parfymen för ingen annan än min Gossip Girl favorit ”Blake Lively” är med. SÅ SNYGGT!!!!

Parfymen doftar heelt fantastisk. Jag är så himla dålig på att beskriva doftnoter själv så här är vad som står om parfymen;

”En sprudlande tidlös och ungdomlig doft med sofistikerade noter som möts upp av lyxig champagne och ädel sandelträ. Gucci Première är inspirerad av Gucci by Gucci och riktar sig mot framgångsrika kvinnor som vet hur man tar tillvara på att visa stjärnan inom sig genom sin doft.

Sofistikerade Première öppnas med söta björnbär och bergamott som flätas samman och gifter sig med utslagna apelsinblommor och slutligen sjunker ner i en bekväm och långvarig bas av patcholuli och lyxig sandelträ.”

Jag tycker att man känner av apelsinblommorna som blandas med doften av sandelträ och den är lite sötaktig samtidigt som detta lättas upp av det fräscha från apelsinblommorna. Hahah nu sitter parfymnörden Julia säkert någonstans och ryser utan att veta varför för någon har gjort en så dålig parfymrecension om en parfym som är så bra hahaha. Jag ska nog hålla mig till makeup och skönhetsrecensioner. Om parfymer kan jag bara skriva mm good, mumma, fy, fräsch, söt osv!

Här är några bilder från kvällen i alla fall;

Under ser ni en bild som jag lånade från Julias blogg på oss två.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

3 svar till “Gucci by Gucci Premiére Edp”

  1. Haha, här känns inga rysningar! Det ÄR svårt att beskriva en doft med ord men du lyckas bra. Känner du någon doft av läder under de sista timmarna på huden? På mig framträder det rätt tydligt och är en kul och smått oväntad doftnot i sammanhanget. Visst föll du för nya D&G pour Femme också?

    • Tanci skriver:

      😀 Haha jaa jag tycker att det svåraste som finns är att beskriva dofter. Hittar liksom inga ord och känner att jag upprepar mig ofta! Därför är du ”one of a kind”. Älskar läsa dina recensioner och ibland är när jag läser så beskriver du en doft så bra att jag nästan kan känna doften. Har varit superförkyld nu sista 2 veckorna så jag har bara känt av dofter när de e nysprayade. Men ska testa igen när näsan är bättre och se om ja känner av lädret. Ohjaaa fastnade riktigt mycket för D&G Pour Femme när jag doftade den i kupolerna (eller vad de heter) på eventet. Jag kände någon sorts dragning till den och kunde inte sluta lukta på den. Får nog vänta några månader tills min budget blir bra o sen ska jag slå till på den. Passade mig perfekt (och jag har svårt att hitta dofter som jag gillar sådär mycket att de blir till en besatthet). De som jag har på de listan nu är min bröllopsdoft Moschino GLAMOUR (som tyvärr ska sluta säljas), BVLGARI Pur Femme (den blåa flaskan) som OCKSÅ slutat säljas i butiker och MANIC LOVE.

  2. Ninni skriver:

    Vilken läckerbit! Älskar sånna där tjusiga flaskor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *