Hudvård Okategoriserade

Rodial Brazilian Tan Face

Jag använder BUS året om och för mig är det viktigaste att de doftar någonlunda gott, att de ger fin o jämn färg samt att de inte täpper till så att jag får finnar. Wohoo, nu har jag hittat ännu en dyrgrip i BUS världen!!

Brazilian Tan Face doftar ganska gott, har en lätt geleeig konsistans och sjunker in på sekunden. Den innehåller hylaruonsyra så den återfuktar riiktigt bra vilket man känner av efter applicering. Huden blir riktigt mjuk o len så när jag väl applicerar denna har jag faktiskt skippat dagkräm flera gångerf för det behövdes inte. Jag blev lite orolig när jag såg att den var färgad ( fick blodad tand efter Cliniques uberfärgade) men när man väl applicerar så är det en riktig fräch färg och bara max 1 nyans mörkare än min egna hudton.

Varför en sola ? Dessa räcker ju gott o väl :). Men smakar det så kostar det för 40ml får man pröjsa hela 499 kr.

Brazilian Tan Face finns att köpa på Skincity (direktlänk)

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “Rodial Brazilian Tan Face”

  1. Aidas Make Up skriver:

    Wow, den kostade en slant. Jag har faktiskt aldrig vågat mig på någon solkräm men du ser ju alltid fräsch ut. Är det ditt hemliga trick 😉 ?

    • Tanci skriver:

      🙂 Tack finis 🙂 men testa någon som bara ger lite lätt färg. Saint Tropez har en superbra som finns för ljus hudton som ger bara en aaning färg. jag har aldrig lyckats sjabbla till det med den. Du kan använda den som en vanlig ansiktskräm o de funkar super

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *