Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Too Faced 3 Way Lash Lining Tool – Beauty By Tanci
Ögon

Too Faced 3 Way Lash Lining Tool

För några veckor sedan damp det ner lite nyheter från Too Faced och bland dem fanns deras nya eyeliner ”3 Way Lash Lining Tool” som ska underlätta applicering vid fransraden och vattenlinjen.

Ni ser resultatet av pennan när man målar på handen.

På bilden under har jag målat fransraden och sedan även en vanlig eyeliner vilket funkade ganska bra. Men jag tycker nog inte att det är lättare att måla med denna istället för den vanliga tunna eyelinerspetsen. Tvärtom, så är de lite krångligare :S

För de som är nyfikna på 3 Way Lash Lining Tool så finns den att köpa på Eleven.se och kostar 220 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “Too Faced 3 Way Lash Lining Tool”

 1. Aidas Make Up skriver:

  Jag är SÅ sugen på denna men det jäkla studentlivet kan inte erbjuda allt haha. Den står på min julklappslista i alla fall, tycker det vore så coooolt att måla eyelinern 3-steckad med de små avstånden. Ger nog en häftig effekt!

  • cecilia dijkstra skriver:

   om du har en tajt budget kan du ju testa bourjois version 🙂

  • Tanci skriver:

   Absolut och vet du vad…jag tänkte testa detta på en plåtning snart. Fast antingen med två eller 3 streck…får se hur de blir snyggast på modellen. Dock så kommer jag ej köra med denna utan en vanlig eyeliner och sen måla tre streck. Denna har för täta sträck så det är svårt att få till dem med mellanrum och att de inte smälter ihop:S

   • Aidas Make Up skriver:

    Aha, I see. Trodde man kanske skulle kunna få med mellanrummen, typiskt! Lova oss att visa plåtningen! Du gör alltid ett så bra jobb =)

    Tack Cecilia för tipset, ska definitivt kolla in Bourjois version!

    • Tanci skriver:

     Olyckligtvis gör man inte det (om man inte målar helt perfekt varje gång utan att slinka med handen upp eller ner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *