Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 OBH Nordica Björn Axén Flexi Curler Styling Set – Beauty By Tanci
Hår

OBH Nordica Björn Axén Flexi Curler Styling Set

 Jag har haft så många hårgrejer att testa de sista 2 månaderna att jag har tyvärr inte har hunnit testa denna dyrgrip förräns nu. Detta är alltså moderna värmespolar som funkar på samma sätt som papiljotter fast de är SÅÅ mycket bättre. Jag ska visa hur det funkar. Värmespolarna kommer i en sådan här väska som på bilden ovan med redan färdigt inbyggt väggkontakt. Man kör in den i väggen och väntar ca 15 min och sedan tar ut de varma spolarna en o en.

På bilden över ser ni hur de varma spolarna ser ut. Man ska ta en hårslinga och linda runt den runt en sådan här värmespole. Beroende på vilket resultat du vill ha (Hollywoodlockar, korkskruvslockar eller volymlockar) så finns det lite olika sätt att göra och hur tjocka slingor du väljer spelar också stor roll hur lockarna blir.

Jag ska vara helt ärlig och jag följde inte alls några anvisningar/mallar utan rullade upp dem bara hejvilt i olika höjder och tjocklekar och hade faktiskt inte så stora förväntningar på hur resultatet skulle bli.

Efter att man har rullat upp hårslingan så ska man bara böja spolen med änderna uppåt och där står den sig riktigt bra. Där blev jag riktigt positivt överraskad för att jag har upplevt att andra spolar är svårt att rulla upp utan att håret glider ut på sidorna och att de faller ner några centimeter av sig själva. Dessa är lite gummiaktiga vilket gör att håret är kvar där det ska vara.

Jag höll spolarna i endast 10 minuter och ojojoj vilka lockar jag fick. Se bild nedan;

Jag är GRYMT imponerad av detta värme verktyg och hur enkelt och snabbt det fick att få sådana här lockar. Att få upp mitt hela långa hår tog MAX 5 minuter och jag höll dem i max 10 minuter. Rekommenderar dem starkt till alla er som vill få snygga lockar snabbt. Om jag fick så bra resultat efter bara första användningen så är jag nyfiken på hur det blir när jag har övat in det några gånger. Jag kommer definitivt att använda dessa både privat och ute på jobb när jag vill kunna snabbt locka hår och ha händerna fria.

Finns på eleven.se och kostar ENDAST 495 kr.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “OBH Nordica Björn Axén Flexi Curler Styling Set”

 1. Omygloss skriver:

  Wow! Det ska jag önska mig i julklapp 🙂

 2. Linda skriver:

  Haha, exakt likadana har jag hemma – fast dom kommer från 80-talet. Ingen ny uppfinning alltså. 🙂

 3. Sara skriver:

  Fast bränner du dig inte på de där grejerna när du ska rulla in håret? Eftersom de är uppvärmda.

  • Tanci skriver:

   Hej Sara. Nejdå såå varma är dem inte att du inte kan ta i dem. Det är just det som är så bra…det sliter inte på håret som att locka med plattång. Med plattång får du ju upp värmen så att du inte kan röra plattorna. Dessa är bara behagligt varma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *