Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Formula 10.0.6 Best Face Forward – Beauty By Tanci
Hudvård

Formula 10.0.6 Best Face Forward

Testade denna rengöringstvål i några veckor från Formula 10.0.6 och mitt första intryck var att den doftade helt fantastiskt av söt frukt. Visst den rengör också bra och man får den riktigt fräscha känslan efter tvätt, men den är nog lite för uttorkande för min hy. Jag känner mig ganska stram efteråt. Det står att den är för oljig hy vilket jag nu ”på äldre dar” inte längre har utan är mer åt det normala. Så den kan kanske passa de som är riktigt flottiga.

Finns på Kicks för 99kr/150ml

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Formula 10.0.6 Best Face Forward”

  1. Malin N skriver:

    Min erfarenhet är att alla produkter från detta märke är sjukt uttorkande, alldeles för parfymerade och troligen inte alls bra för hyn!

    • Tanci skriver:

      Har inte testat så mycket annat från märket så det är svårt att uttala mig. Jag brukar ofta tycka att billigare produkter för fet o oren hy är väldigt uttorkande. Denna var dock inte såå farlig men jag har mer åt normal hy nu så den passar inte. Ska ge bort flaskan till en vän som har oljig o se om hon tycker att den blir för uttorkande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *