Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 IDUN Minerals Eyeliner och Inliner – Beauty By Tanci
Ögon

IDUN Minerals Eyeliner och Inliner

Idun Minerals har kommit ut med kajalpennor och en inliner och jag har fått hem alla tre. Jag älskar när företag skickar ut sina produkter i fina förpackningar eller fina påsar. Man får då bra intryck av produkterna genast och är positiv redan innan man börjar testa produkterna på grund av den fina presentationen.

De två första eyelinersen är i färgerna ”Lava” och ”Jord” och den sista är inlinern som är gräddvid och ska då helst användas på vattenlinjen för att fräscha upp blicken.

Jag gjorde både några tjockare och tunnare streck för att ni ska se intensiteten i pennorna som är riktigt bra och mjuka att jobba med.

När jag skulle testa dem på ögonen så kunde jag inte bestämma mig för vilken färg jag skulle börja med. . .  så ja tog alla tre!

Jag tycker att resultatet blev ganska bra :). Kommer definitivt måla såhär på fest någon gång. Eyelinern och Inlinern kostar 159kr/st och nu har man en kampanj på Apoteket med om man köper en valfri produkt från Idun Minerals så får man Eyeliner för halva priset.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “IDUN Minerals Eyeliner och Inliner”

 1. Linda skriver:

  Ser ut att vara bra vardags färger 🙂

  • Tanci skriver:

   Jaa det verkligen perfekta vardagsfärger men man kan ju lätt måla en tjockare linje eller så som jag gjorde på bilden för fest.

 2. Matilda skriver:

  Gryymt snyggt sminkat! 😉 Du har talang du. 🙂

 3. tova skriver:

  Skit snyggt! 🙂

 4. Kanonfint med alla tre samtidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *