Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 My Precious – Beauty By Tanci
Hudvård

My Precious

Ni vet ju att jag är ett stort fan av M Picauts hudvårdsprodukter och den sista som jag nu har testat är Precious Eye Cream som ska vara en trippel verkande ögonkräm som minskar rynkor, mörka ringar och ger en silkeslen finish.Den innehåller naturligt C Vitamin från havtorn och är rik på aktiva oljor, vitaminer och mineraler från ekologiska odlingar.

Jag har ju inga linjer o rynkor än så det kan jag inte uttala mig om men den ger mycket fukt  och känns som silke. Under användningstiden (ca 2 månader) har jag heller inte haft så stora problem med mörka ringar och andra ojämnheter. De flesta aktiva anti age ögoncremer som innehåller många ingredienser brukar kännas lite feta och tunga och jag kan få lite ”utslag” men det gör inte Precious Eye Cream alls.

Förpackningen är snygg precis som med alla M Picauts produkter men man får akta när man pumpar ut den för en hel pump är för mycket och man vill inte direkt slösa på den här dyrgripen när de behövs så lite till ögonområdet.

Detta är definitivt en storfavorit bland ögonkrämer!

Finns bl a på eleven.se och kostar 489 kr.

 

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “My Precious”

  1. Ninni skriver:

    Låter spännande, jag har ganska fet hud kring just ögonen och fixar inte för tunga ögonkrämer såsom de flesta anti-age-krämer är. Jag vill ju ha anti-age, fast utan det feta nu när ändå är över 40…

  2. Det låter ju som en kanonprodukt, men vad dyr den är!

    • Tanci skriver:

      Heej Kerstin. Hmm jaa dyr och dyr. Beror på vad man jämför med. De flesta krämer från te x Sensai är ca 700 och uppåt. Så man kan kalla det för ett mellanpris :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *