Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Brazilian Peel Start – Beauty By Tanci
Hudvård Okategoriserade

Brazilian Peel Start

Som ni alla vet så byter jag alltid ut mina ”snälla” hudvårdsprodukter mot lite mer starka och aktiva som gör skillnad. Nu har jag även börjat med Brazilian Peel och ska köra den 2 gånger i veckan i 5 månader. Så ska vi se om det blir någon skillnad.

Har kört den nu 2 gånger hittills. Här är lite mer info om Brazilian Peel;

”Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanska skönhetsmarknaden och är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk. Den innehåller glykolsyra som är utvunnen från naturliga sockerrör och Acai, en naturlig antioxidant från Amazonas regnskog. Hela 30 % glykolsyra, vilket är fem gånger starkare än andra produkter på marknaden. Därför ger Brazilian Peel dig fördelar du annars bara kan uppnå på hudvårdskliniker.

Formulan är framtagen i samband med dermatologer, med en unik och patenterad formula som hjälper till att minimera solskador, hyperpigmentering, torra fläckar, fina linjer och rynkor samt ger dig slätare och fastare hy, förbättrad lyster och därmed ett mer ungdomligt utseende.”

Jag återkommer om 2 veckor för en liten update.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “Brazilian Peel Start”

 1. Ninni skriver:

  De ser livsfarliga ut! 🙂

  • Tanci skriver:

   Hahah jaa jag vet det ser ut som nålar. Men den är ganska effektiv och jag är på min 4de applicering nu. Spännande spännandee

 2. Heeej skriver:

  Vart köpte du det? 🙂

 3. Ilvana. skriver:

  Hur gick det med detta? Hur blev resultatet? Nöjd? 🙂 Hittade inte att du återkommit med någon uppföljning 🙁

  • Tanci skriver:

   Hej Ilvana. Det gick bra jag avslutade alla kurer emn efter så många syrebehandlingar så reagerade min hud och blev känslig. Inte pg a brazilian peel utan ja gjorde behandlingar samt hade egna produkter med syror. Så jag fick vila huden 4 månader från syra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *