Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BEAUTY NIGHT BY TANCI – THE GOODIEBAGS – Beauty By Tanci
Beauty Night by Tanci Okategoriserade

BEAUTY NIGHT BY TANCI – THE GOODIEBAGS

I fredags kl 19:00 öppnades dörrarna till Advanced Skin Care i Göteborg där den första Beauty Night by Tanci hölls. Jag ska berätta allt om kvällen så fort jag får bilder från fotografen men så länge så visar jag goodiebagsen som gästerna fick med sig hem. Stort tack igen till alla goodiebagsponsorer! Vi fick in så mycket produkter att jag det blev 2 stora påsar per person.

SYOSS Oleo Intense Shampoo, balsam och hårolja. Dr Brandt BB Cream. Prover på Rodial glamtox day och Murad Hydra dynamic ögonkräm. Make Up Store brush soap, Mentos godis och tuggumi, samt 2 prover på New Yorker parfym.

Nuxe Cleansing gel, Nuxe Dry oil, Alyssa Ashley Edt Vanilla, Stockholmsgruppen Cosmetics body mist, La Roche Posay Hydreane Legere ansiktskräm, Resekit från M Picaut, Freebra Nipple Covers, L´occitane Shea Handkräm och Fotkräm, Sample på Jellybelly godis och 2 Colorama Balm läppstift från Pierre Reneé.

Kanebo Sensai necessär med 3 miniprodukter ( Silky Purifying Cleansing Oil, Purifying Milky Soap, Total Lip Treatment. Deborah Lippman nagellack, Recipe For Men Anti Dandruff Shampoo, VICHY Deodorant, KMS Freeshape Quick Blowdry, KMS AddVolume, Gorilla & Friends Lipbalm, Crabtree & Evelyn Avocado handrkräm, Crabtree & Evelyn Pomegranate handkräm, Deborah Lashcreator volymmascara.

ghd sponsrade med en style root lift spray och en ghd tuperingsborste.

Smashbox goodiebag med en Limitless 15 Hour Wear Eyeshadow

Glominerals var huvudsponsor för kvällen och alla fick med sig 2 av världens bästa sminkprodukter! Protective Liquid Foundation som jag alltid använder på alla plåtningar och min ABSOLUTA FAVORIT glo pressed base. Den är en sådan produkt som jag skulle välja om man fick frågan om ”vilken sminkprodukt skulle du ta med till en ö och bara använda den under resten av ditt liv”

Under kvällen så testade vi ut nyanser på alla av gästerna så att alla fick med sig det som passar dem bäst.

Daisy Beauty var också en av kvällens sponsorer och sponsrade med senaste Daisy Beauty tidningen. I påsen fanns även Make Up Stores Magazine, test på Joico K-pak, en lipbalm från Hydracolor och en liten påse från Karin Herzog med prover från Essential Mask, Mild Scrub samt Silhouette och Tonus krämerna. I KH påsen fanns även ”The Eye Lift Kit” som är en ögonlyftgel som ger omedelbara resultat.

Även salongen gav alla gäster en lite goodiebag med prover från Nimue samt lite erbjudanden från salongen. Vi hade även GRYMMA utlottningar med ghd, Karin Herzog, Glossybox och Dermalogica och dessa ska jag ta med i ett annat inlägg.

STORT TACK TILL ALLA GOODIEBAGSPONSORER!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

12 svar till “BEAUTY NIGHT BY TANCI – THE GOODIEBAGS”

 1. […] Hann inte ta någon bild på den maffiga raden av välfyllda goodiebags innan de började delas ut. Men vi hade att kånka på om man säger så! Jag kommer förstås blogga mer om en del av produkterna här framöver, men kolla in hos Tanja om ni är nyfikna på hela innehållet. […]

 2. cecilia dijkstra skriver:

  åh herregud, önskar jag hade kunnat fått en av dom där!

 3. Dess/Drömteori skriver:

  Åh guuud, så episkt, hoppas jag kan komma på nästa!!

 4. Wow, vilket jobb du har gjort!

 5. Aidas Make Up skriver:

  Wow, vilka goodiebags. Helt otroligt, bra jobbat Tanja!

 6. Camilla skriver:

  Åh så mycket kul! 🙂

 7. […] från GOODIEBAGSEN kan ni se HÄR och hela gästlistan kan ni se HÄR. This entry was posted in Okategoriserade by Tanci. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *