Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Beauty Night by Tanci – The evening – Beauty By Tanci
Beauty Night by Tanci Okategoriserade

Beauty Night by Tanci – The evening

Nu fick jag bilderna från fotografen Tatjana samt min vän Elin och valde ut de som jag tycker sammanfattar kvällen bäst. Om det är någon av gästerna som inte gillar sin bild och vill att jag tar bort den så är det bara att höra av sig 🙂

Kl 19:00 öppnades dörrarna till Advanced Skin Care (salongen som vi var på) och massor av härliga tjejer började droppa in. Några av dem hade fina blommor och choklad med sig till mig. Stort tack finisar!

Här under är bilden precis innan dörren öppnades där gänget utbringar en ”let the show start” skål!

Under kvällen hade vi väldigt många goodiebagsponsorer så jag gjorde 2 påsar var som jag radade upp längs med hela fönstret. Tjejerna fick sen två påsar till (en av huvudsponsorn glo och en av salongen)

Mat, dryck och bubbel fanns nära till hands. Jag hade själv bakat desserterna och jag tycker att de blev såå goda. Jag delar med mig receptet någon gång snart 🙂

En av kvällens sponsorer var CELSIUS som gästerna både kunde dricka under kvällen och som de sedan även hittade i sin goodiebag.

glo Minerals presentation började och jag sminkade fina modellen Izabella med mina favoritprodukter, Liquid Base, och Metallic Eye Kit. Camilla från glominerals berättade mer om märket.

Izabellas makeup avslutades med snygga glo lip plumpern ”perfect plum”.

Därefter överraskade vi alla gästerna med att berätta att alla skulle få en pressed base och en liquid foundation var där vi skulle även testa ut nyanser på dem på plats.

På den övre bilden så testar Camilla ut en nyans på Malin (Sublimt).

Bild under: Testar foundation på Lisa (omygloss) och man skymtar även snygga Viola i bakgrunden (killercolours)

Bild under: Helena från Lipglossbitch får sin nyans

 Bild under: En nyans testas på vackra Matilda som är hudterapeut och arbetar på Sankt Jörgen Park Resort.

Under tiden som nyanser testades ut så minglades det för fullt. Här blev det dock lite stressigt för oss när salongsägaren meddelade att hon skulle stänga stället om ca 1 timma (nyansprovningen tog tid), vilket gjorde att vi rusade och stressade oss igenom resten av kvällen. 🙁 puh!

De tre snyggingarna; Theresé och Sofia från Heartcore samt Caroline (makeupedia)

Smashbox Therese var riktigt ”Smashing” under kvällen och var den lyckliga vinnaren i både ”snyggast partymakeup” tävlingen där hon vann ett grymt kit från glo samt i lotteriet där hon fick en Pink Cherry Blossom GHD PLATTÅNG!!!! Stort tack till ghd för den fantastiska vinsten!

ghd utlottning!

Bild över:Mingel

Bild under: Filippa var en av våra snygga glo modeller som hjälpte till under kvällen.

Bild nedan: Snygga Viola (killercolours)

hade ett stort glo ställ där gästerna fick kladda o swatcha på hela sortimentet. Lisa och Viola in action!

Ninni (colour by ninni) och jag tjötar lite.

Utlottningen fortsatte och vi hade i potten ett helt otroligt hudvårdskit från Dermalogica (Special Cleansing gel, Skin Smoothing Cream, Multi Active toner och Total Eye Care) till ett värde av ca 1950 SEK) Den lyckliga vinnaren blev Veronica  (beautyplace)

Stort tack till Demalogica för vinsten!!!

Bild över; Fina Elin som även tog många av de här korten.
Bild under: Utlottningarna fortsatte och man kunde även vinna ett hudvårdspaket från Karin Herzog med mina 3 favoriter; Oxygen Creme, Vita a kombi 3 och Essential Mask. Den lyckliga vinnaren blev Alma.

Vi lottade även ut en tremånaders prenumenation på Glossybox där Lisa (omygloss) stod som vinnare.

Parfym Julia spexade lite

Vi fortsatte med en ghd demo där jag visade hur man enklast lockar hår med deras tänger. Jag har blivit ghd frälst och använder INGET annat när jag jobbar med hår. Det är riktigt stor skillnad på tång o tång.

Stort taack till alla sponsorer som gjorde det möjligt för oss att ge GRYMMA goodiebags och finfina utlottningar till tjejerna på eventet. Kvällen blev riktigt lyckad och det kommer garanterat bli en Beauty Night by Tanci nr 2 nästa år som kommer att vara ännu större och bättre.

Några av tjejerna har redan skrivit lite om kvällen och detta kan ni läsa om hos NINNI, HELENA, VIOLALISA, Elmika, THERESE, VERONICA

Bilder från GOODIEBAGSEN kan ni se HÄR och hela gästlistan kan ni se HÄR.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

9 svar till “Beauty Night by Tanci – The evening”

 1. Ninni skriver:

  Bästa kvällen! Kram!

 2. […] hände kort och gott en hel del under kvällen, och ni kan läsa mer om den hos Tanja. Trots massiva goodiebags så är det inget som slår att bara ses och träffa de andra bloggarna! […]

 3. […] att ha kikat på GloMinerals produkter under Beauty Night by Tanci så hade jag så turen att få testa deras singelskuggor! De är krämiga, går på hur jämnt som […]

 4. Nina skriver:

  Wow Tanja vilket jobb du gjorde!

 5. Veronica skriver:

  Nu har jag också lagt upp ett inlägg: http://beautyplace.blogg.se/2012/december/beauty-night-by-tanci-2.html

  Tack för en grym kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *