Parfym

Parfym, ja tack!

Jag är en riktig parfymsamlare och jag har nu räknat att jag har ca 40 flaskor hemma. Det är nog bara 3-4 som jag har som storfavoriter som aldrig ändras (BVLGARI, Dolce & Gabanna Pour Femme, Moschino Glamour och Neontantric Fragnances Manic Love) men sen använder jag många olika sorter beroende på tillfälle och humör.

Just nu används dessa flitigt; Clean Orginal, Giorgio Armani Acqua Di Gioia, CHANEL Cristalle Eau Verte, Collistar, Issey Miyake, Dolce Gabanna Pour Femme och Marc Jacobs RAIN.

Vilken/vilka är eran favvisar just nu?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

6 svar till “Parfym, ja tack!”

 1. Ninni skriver:

  Collistardoften ser spännande ut!

 2. beautylana skriver:

  jag har hemma 27+-2 parfymer. Tycket det är kul med alla! Clean är en stor favorit. För december gillar jag mest Gucci Flora, Lancome Miracle, Lauder Sensuous och Burberry Body. jag gillar Issey som du har på bilden men tyvärr får jag ont i huvudet när jag bär den….

  • Tanci skriver:

   Lul att se att flera av er också är parfymgalningar. Åh jag älskar också Gucci Flora. Issey är ganska lätt så de är konstigt att du får huvudvärk av den. :S jag använder den mest under dagen som ”vardagsdoft” tilsammans med Marc Jacobs RAIN och Clean parfymerna :).

 3. Omygloss skriver:

  Min favorit just nu är Vanilla by Alyssa Ashley som vi fick i Beauty Night by Tanci-goodiebagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *