Läppar

DuWop Lipmousse ”Sorbet”

DuWop lipmousse är en blandning av ett läppglans och ett läppstift som är perfekt för den som både vill ha färg men samtidigt det mjuka och glansiga som ett lipgloss ger. För mig är detta perfekt till vardags när jag vill se lite mer ”naturlig” ut och ”sorbet” nyansen framhäver snyggt min egna läpp färg.

DuWop Lipmousse finns i 6 olika nyanser på Eleven.se och kostar 225kr/st

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

2 svar till “DuWop Lipmousse ”Sorbet””

  1. Omygloss skriver:

    Namnet låter ju underbart, lipmousse!

  2. […] läpprodukter tycker jag och läppmousse lät därför extra spännande när jag läste om det på denna blogg. Dessvärre är min upplevelse inte lika bra! Det enda som är bra är färgen och det grämer mig! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *