gloMinerals

Samarbete med Gloxpress store

namnlös

Jag skriver ju ofta om glominerals då det är mitt favoritmärke både privat och proffesionellt. Nu har jag startat ett samarbete med snygga gloxpress Store som kommer att innebära att när jag skriver om produkter så kommer jag länka till dem. De är snygga,moderna, har snabba leveranser och har sveriges största sortiment av glominerals.

gloxpress Store drivs av Tove Lise Opland Boström som även driver Faceline by Tovelise som är en hudvårdssalong och makeupstudio I Kungälv där också glo säljs. Tove har hållit på med kosmetik och hudvård i över 15 år och har även arbetat som säljare och utbildare på Cosmedic (som är generalagent för glō•minerals i Skandinavien)

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *