gloMinerals Okategoriserade

glominerals Under Eye Primer

IMG_0707Ni har säkert hört om en vanlig ögonskuggsprimer hundra gånger om i olika bloggar och tidningar. Men det som ni inte visste är att det finns även en ”under eye primer” som man kan använda om man te x är lite äldre och har rynkor och mörka ringar under ögonen. Jag har använt den några gånger när jag har sminkat äldre och det funkar suveränt. Det liksom dämpar skårorna och rynkorna så att man enkelt sedan kan applicera en concealer utan att det blir torrt/veckigt. Primern kan ni hitta HÄR och den kostar 320SEK.

Glöm inte nu att mina läsare har 10% rabatt på hela glosortimentet på GLOXPRESS.SE när ni anger rabattkoden:

BEAUTYBYTANJA

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “glominerals Under Eye Primer”

  1. tova skriver:

    passar den bra om man är 20 och bara har mörka ringa under ögonen? :p
    eller funkar vanlig primer för att hålla concealern om man använder det?

    • Tanci skriver:

      Hej Tova. Du kan absolut använda den oavsett ålder. Den hjälper till att hålla concealern på plats så att den inte veckar sig. Ibland kan man även vara lite torr (om man inte är noga med ögonkräm) så då är det perfekt att använda denna. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *