Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LAMBRE – Beauty By Tanci
Kollektioner Okategoriserade

LAMBRE

För någon månad sedan fick jag en förfrågan om att samarbeta med ett märke som heter Lambre Sweden. Samarbetet gick ut på att jag ska testa produkter från deras sortiment och tipsa er om de produkter som jag gillar. I gengäld skulle jag få provision på det som mina läsare köpte. När jag gick in på deras hemsida på www.lambre.se och såg deras vackra sminkförpackningar så blev jag genast nyfiken på att testa lite grejer. Så jag tackade ja till erbjudandet. Inte så mycket för provisionen utan för att jag ville klämma på de fina förpackningarna och dosorna.

De produkterna som jag mest var nyfiken på var självklart Madame L´ambre makeupen och på bilden ovan ser ni precis varför. Såå fina förpackningar.

Jag fick hem en eyeliner, lipliner och två läppstift. Ena läppstiftet är Madame Lambre (nr 11) och det andra är Lambre (scarlet).

 Båda nyanserna som jag fick var riktigt snygga och den

Lip linern är riktigt käck med ett långt skaft i trä.

Just nu är det rea på hemsidan och det är riktigt bra priser på te x läppstiften. French Romance kostar nu bara 39 kr (ord 69) och Madame Lambre 89 kr (ord pris 129)

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

9 svar till “LAMBRE”

 1. Ann-Sofie skriver:

  Kul när företag lägger ned tid och pengar på förpackningen för det spelar faktiskt in en hel del tycker jag. Verkar vara bra priser, ska lägga märket på minnet. 🙂

 2. omygloss skriver:

  Vilka underbara förpackningar! Och grymma priser. Sitter på tåget från Sthlm nu, men får definitivt kika mer när jag kommer hem

 3. beautylana skriver:

  Jag har använt lambre kajal,vilken jag gillade jätte mycket. Deras parfym är kopior av dofter på kända varumärke. Jag hade Donna LB, sitter bra och kostar inte mycket, fint att Lambre lanserade i Sverige,:-)

  • Tanci skriver:

   🙂 vad kul att du har använt märket innan. Vad tycker du? 🙂 de e alltid kul när nya märken lanseras här:D

 4. Lambre Sweden skriver:

  Vi på Lambre försöker undvika att säja att våra parfymer är kopior, dom är tillverkade i samma fabriker i Frankrike som originalen, efter samma recept och baserade på samma råvaror. Vi har också våra egna top of the line parfymer tex : Son Desir och Son Secret från Bertrand Duchaufour.
  Man kan läsa om han och våra parfymer tex på Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Bertrand_Duchaufour

  Jag är mkt glad att Ni gillar våra produkter.
  Hälsningar
  Lambre

 5. Top Notch Salong skriver:

  Jag säljer deras produkter. Superbra produkter och kanonbra priser. Missa inte deras parfymer! Mina favoriter är deras fuktcréme och mascara. Mina kunders favoriter är parfymer samt eyeliner pennan med sudd:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *