Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Too Faced Primed & Poreless Powder – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Too Faced Primed & Poreless Powder

IMG_2486

 

När jag använder flytande foundation så är ett löspuder ett måste för att fixera och släta ut samt för att resultatet ska hålla hela dagen.

Too Faced Primed  & Poreless ska kunna användas ”ensamt” på ansiktet för att preppa huden eller under/över foundation och jag tycker att det passar mer att använda som en slutprodukt då den inte är tillräckligt täckande för att kunna användas själv.

Som slutprodukt är den faktiskt helt otrolig speciellt till min blandhy med lite större porer på T zonen. Den lägger sig som en fin slöja på ansiktet och det matta fina resultatet håller en hel dag utan att jag måste applicera på nytt. Den är superdryg och har en perfekt transparent färg för min ljusa vinterhy.

Jag skulle rekommendera denna främst till de som har nomal/blandhy eller är lite fetare för är man en torris så tror jag att man kommer att känna sig lite stram och flagig. För mig är den helt perfekt!

Finns att köpa HÄR

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Too Faced Primed & Poreless Powder”

  1. Satt igår och funderade på ifall den kunde vara något att införskaffa, älskar primern i den serien och det känns som att dom skulle göra ett bra jobb ihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *