Kollektioner Okategoriserade

Dior Cherié Bow – Spring 2013

Dior-Spring-2013-4

Diors vackra vårkollektion heter Cherié Bow och innehåller vackra paletter och produkter som går i rosa och grått. Jag älskar promobilden och rosetten på tjejen samt den snygga tjocka eyelinern. Modellen på bilden är ryska Daria Strokous som är ett perfekt val för denna kampanj.

Bilder från hela kollektionen kan ni se bl.a. HÄR och jag fick hem dessa 4 produkter under varav en singelskugga som lanseras 1 februari. Kommer skriva mer om singelskuggan i ett eget inlägg längre fram.

IMG_1267

ROSE Powder 495 SEK

Ett skimmerpuder som lanseras utanför kollektionen.

Nail Vernis Gris Trianon 306,  250 SEK

dior-cherie-bow-spring-2013-nail-polishes

Olyckligtvis en av 3 färgerna som känns minst våriga. Hade hellre önskat ”Rosy Bow” som jag är lite kär i just nu. Snyggaste vår/sommarlacket? Javisst!

dior-spring-2013-twin-set-eyeshadow

Twin Set Eyeshadow Duo, 345 SEK (Fishnet Black) 

Detta är verkligen en ursnygg krämig skugga där ena änden är en tjockare penna och den andra en skumapplikator. Perfekt för smokey eyes! Jag fick färgen Fishnet Black som är enligt mig den snyggaste av de 4. )

Första två linjerna är Twin Set eyeshadow och sista är singelskuggan som lanseras i februari. Jag har INGEN primer under och ändå är de så grym pigment.

IMG_1261

 

Cherie Bow lanseras ute i butikerna från v 3

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

6 svar till “Dior Cherié Bow – Spring 2013”

 1. Malin skriver:

  Vill.Ha.Allt.
  Eller MÅSTE ha allt!!!!!
  Jag älskar denna kollektionen, är så nyfiken på twin set pennorna ska bli kul å se hur du använder din 🙂
  Å nagellacken to die for, eller iallafall de rosa är inte heller så förtjust i grått.
  Åhhh jag kommer bli fattig..tur att varken estee lauder eller chanels vår look tilltalade mig så mycket så då kanske jag inte blir helt ruiniread 😉

  • Tanci skriver:

   Hej Malin. Haha jaa så kände ja också när jag såg kollektionen. Var mest sugen på Twin Set pennorna så den kommer jag försöka få in i någon sminkning i helgen. O även det rosa nagellacket är helt amaazing.

 2. Aidas Make Up skriver:

  Skimmerpuderdosan är ju så fin!!

 3. Julia skriver:

  Hej,
  Ang Twin Set Eyeshadow Duo, kan man använda dem som eyeliner också tror du? Du får gärna prova det med när du testar sen. 🙂

 4. Julia skriver:

  Och förresten så använder jag inte rosa färger alls så det gråa nagellacket är perfekt för mig! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *