Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Too Faced Budoir Beauty Spring 2013 Collection – Beauty By Tanci
FAVOURITES Kollektioner Ögon

Too Faced Budoir Beauty Spring 2013 Collection

11

 

Igår kväll damp det ner ett paket med några produkter från Too Faceds Budoir Beauty Spring 2013 Collection och denna kollektion är enligt mig den SNYGGASTE vårkollektionen som jag har sett för år 2013. Helt i min smak!

1

Mjuka pasteller blandas med isiga silver/mocha toner och med bara en palett så har man precis allt man behöver både för vardags och till fest. Ovan ser ni rouget Sweethearts Blush” som är såå sött med sin fina hjärtformade dosa. Nyanserna är perfekta att skapa ett naturligt rosigt resultat med lite skimmer som ger glöd och lyster.

2

Budoir Eyes Shadow Paletten då…ja detta är enligt mig ett KAP. Jag överdriver absolut inte för de nyanserna är helt perfekta. Det är som om Too Faced har samlat alla mina favoritnyanser i en enda vacker och pigmentrik palett.

3Ovan ser ni närbild på paletten och kanske ser genast vad jag pratar om. ”Lap Dance” är helt otrolig kallare brungrå nyans och Voulez Vouze har lite auberginie i sig.

4Jag har swatchat dem i lodrätt ordning (bara miniskuggorna) dvs;

Fuzzy Handcuffs, Sugar Walls, Lap Dance, Voules Vous, Garter Belt och French Tickler.

5I varje dosa finns ”How To” instruktioner som förklarar hur man enkelt kan få till en dags, kvälls och partylook. Jag älskar citatet

”Be fiercely feminine in the bedroom and beyond.”

Kollektionen är i limited edition och finns att köpa HÄR

Vad tycker ni? Kommer ni att kika närmare på något från kollektionen?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

12 svar till “Too Faced Budoir Beauty Spring 2013 Collection”

 1. Dess/Drömteori skriver:

  Grymt avis på blushet, habegär på det!

 2. Anna skriver:

  Vet du om man kan köpa de skuggorna som finns i paletten som ensamma skuggor. ÄLSKAR en skugga från Natrual at night paletten, men vill inte behöva köpa en hel ny med 9 skuggor för att jag vill ha en… 🙁

  • Tanci skriver:

   Hej Anna. Tror inte det 🙁 det brukar komma de nyanserna bara i paletterna. Vet själv en gång ja fastnade för en skugga och den fanns tyvärr inte som singel.

 3. tova skriver:

  hoppas beautybay ta in bb cremen i den ljusaste färgen som finns i usa 🙂

 4. Ninni skriver:

  Vill gärna ha rouget och paletten… brukar inte får cravings av Too Faced, men de produkterna ser himla fina ut.

 5. Malin skriver:

  vill ha!! nyfuken på rouget med swatchar du snart :)? Har ju redan klickat hem några (läs många) delar av dior kollektionen…kanske finns plats för too faced med 😀 det verkar dock som om dom slutat med too faced på nk här i göteborg.. synd alltid skönt att få se det på riktigt först innan man bestämmer sig!

  • Tanci skriver:

   Absolut ser till att swatcha det asap! HAha jaa det finns såå många fina kollektioner ute att man inte vet vilka produkter man ska satsa på. CHANEL får ofta mitt hjärta att klappa några gånger extra.

 6. Camilla skriver:

  Paletten såg ju helt fantastisk ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *