Bas/Foundation Okategoriserade

MAC Prep + Prime / Spring 2013 Trends

54I fredags damp det ned ett utskick från MAC med deras Prep + Prime Natural Radiance Serum och med deras Spring/Summer 2013 trends lookbook med massvis av sminkinspiration och de senaste trenderna. Boken har fått en given plats bland mina makeupböcker.

Ribbet collage

7456Serumet ovan är AMAZING och passar super min feta/blandhy. Den håller glanset borta och ger en riktigt vitaminkick samtidigt som den innehåller uppljusande pärlpuder som jämnar ut skavanker och ger fin lyster.

 

 

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *