Hudvård Okategoriserade

Jan Marini

1För några månader sedan så fick jag dessa tre produkter från fina Annica (Skincity) och det var första gången som jag har testat något från Jan Marini. Jag har heller inte läst så mycket om märket här i Sverige så därför var det faktiskt extra spännande att testa.

Jag testade ett fyrastegs system och där fanns även rengöringen med Bioglycolic Face cleaner men den väljer jag inte att skriva om så mycket för jag var inte alls så förtjust i den. Den löddrade inte och det kändes som om man hade en hinna på huden kvar efteråt.

Men de andra tre produkterna är jag verkligen överförtjust i.

C – esta Face Serum,(länk) 899 SEK

Det finns en vääääldigt lång text om vad detta serum gör och den infon hittar ni HÄR men om jag ska sammanfatta;

C – ESTA ökar collagenproduktionen, skyddar mot och läker skador från fria radikaler, ger en fastare, slätare och generellt yngre hud. C-ESTA™ är resultatet av åratals intensiv medicinsk forskning och innehåller den unika formulan DAE Complex™, och världens första fettlösliga, stabila C-vitamin.

Jag älskade detta serum som doftade gott, hade fin och lätt konsistans och sjönk snabbt in i huden. Min hy brukar reagera på aktiva serum och jag får finnar lätt men det fick jag inte av denna. Denna ska nog mest verka hurföryngrande och då jag tack o lov inte har rynkor så kunde jag inte se några resultat där. Men huden hade absolut mer lyster och var lite jämnare.

BIOGLYCOLIC BIOCLEAR FACE LOTION,(länk) 599SEK

Info om produkten;

Bioclear är ett serum som använder sig av en ny teknik som kombinerar glykolsyra med salicylsyra och Azelaicsyra för att få de bästa fördelarna och effekterna.Den fungerar antiage, ger lyster, förbättrar hudens struktur, vuxen-acne, ärr, missfärgningar, förstorade porer, rynkor, fina linjer och solskador.

Ja, det låter ju heelt amazing. Serumet är helt genomskillnigt/geleaktigt och doftar inget alls. När man har applicerat det så sticker det ganska rejält i huden i några minuter. Det är det här serumet som jag tror har gjort mest skillnad för min hy. Jag skrev ovan att jag har märkt att min hy var mycket jämnare och acnefläckar hade dämpats samtidigt som porerna blev mindre och mindre. Jag kände mig riktigt fräsch och fin efter 1-2 månader.

TRANSFORMATION FACE CREAM,(länk) 799SEK

Information om produkten:

Fuktgivande kräm som innehållande hyaluronsyra och Nayad™ i kombination med noga utvalda vårdande ämnen. Krämen är även tillsatt Jan Marini Skin Research’s nya avancerade micro-liposom-system, som är tusentals gånger mindre än koventionella liposomer. 

Ja beskrivningen ovan låter som massa rappakalja för mig och det enda som jag kan ta åt mig av är att den innehållere hylaruonsyra vilket min hy verkar gilla. Efter steg 2 och 3 (speciellt steg 3) så kändes min hy lite torr och stram. Det försvann i ett nafs efter att jag har applicerat Transformation Cream. Den funkar även super under makeup och kladdar inte samt doftar riktigt gott.

Min hy gillar verkligen dessa 3 produkter och nu vet jag inte vilken av dem som har gjort så mycket skillnad för min hy. Jag skulle gissa på C-Esta serumet (lyster och näring) samt Bioclear Face lotion(exfoliering, jämnade ut och minskade porerna). Så om jag ska köpa dem när jag får råd så blir det nog bara de 2 produkterna som jag tror är viktigast för att få resultat.

Produkterna finns att köpa på SKINCITY som nu har köp 5 betala för 4 erbjudande.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “Jan Marini”

  1. Aidas MakeUp skriver:

    Ett ganska okänt märke för mig med men härligt när det fungerar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *