gloMinerals Läppar

gloMinerals Perfect Lip Duo

IMG_1655Det senaste tillskottet till min sminkväska är Perfect Lip Duo från gloMinerals som har ett ganska matt läppstift i ena änden och ett lipgloss i andra. Nyansen ovan på bild heter ”pink” och ger en riktig fin nude/rosig färg till läpparna, perfekt till vardags. Sen när kvällen kommer är det bara att dutta på andra änden och vips så är man ready to party.

Denna nyans tror jag också kommer att bli en storfavorit bland brudar när jag gör brudmakeuper.

Desktop5

Perfect Lip Duo finns att köpaHÄR (länk) och anger ni koden BEAUTYBYTANCI så får ni 10% rabatt på ert köp.(samarbete med GloXpress)

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “gloMinerals Perfect Lip Duo”

  1. Beautybylinda skriver:

    Ser fin ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *